Complice.ro : Afaceri de 250.000 euro, în primele 6 luni ale anului

D.R.
Companii / 2 august 2023

Oana Pascu, fondator Complice.ro

Oana Pascu, fondator Complice.ro

Complice.ro încheie primul semestru al anului cu o cifră de afaceri de 250.000 Euro, în creştere cu 53% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, infomează un comunicat de presă al Complice.ro, remis astăzi redacţiei.

Experienţele comandate de companii pentru iniţiative de premiere, recunoaştere a meritelor sau loializare, precum şi cele integrate în evenimente experienţiale inedite, au generat mai mult de jumătate din cifra de afaceri a Complice.ro, transmite sursa citată.

În primele 6 luni ale anului, Complice.ro a organizat experienţe pentru echipe cu scop de conectare şi socializare atât în birou - ateliere personalizate de improvizaţie, degustări de cafea sau ciocolată, întâlniri cu celebrităţi, spectacole de improvizaţie, de magie ori stand-up comedy etc-, precum şi în spaţii alternative, precum cine pe întuneric într-un atelier privat, alături de un Chef celebru. Toate aceste experienţe au ca scop crearea unui element de socializare cât mai memorabil pentru care angajaţii să-şi dorească să revină la birou sau să se revadă, precizeazî sursa citată.

Oana Pascu, fondator Complice.ro precizează : "Dacă în prima parte a anului cele mai multe solicitări ale companiilor au fost pentru experienţe la birou, pe teme recurente cum ar fi săptămâna sănătăţii, ziua ciocolatei, ziua faptelor bune sau experienţe gândite special pentru un anumit moment, în a doua parte anului, pregătim cu precădere experienţe pentru evenimente şi teambuilding-uri, conform sursei citate.

Oana Pascu a adăugat :"Comenzile de cadouri pentru angajaţi, cu ocazia sărbătorilor de primăvară, 1, 8 martie şi Paşte, au scăzut uşor comparativ cu martie-aprilie 2022. În schimb, anul acesta înregistrăm o creştere semnificativă a numărului de evenimente şi vorbim aici de conferinţe de vânzări, all hands sau kick off-uri, teambuilding-uri, evenimente pentru parteneri, dar şi experienţe la birou.", potrivit sursei citate.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb