Connections Consult a încheiat anticipat un plasament privat de acţiuni suprasubscris de 12 ori

G.U.
Piaţa de Capital / 12 iulie 2021

Connections Consult a încheiat anticipat un plasament privat de acţiuni suprasubscris de 12 ori

Connections Consult, lider pe piaţa de transformare digitală din România, a încheiat pe 9 iulie o ofertă primară de vânzare tip plasament privat de acţiuni intermediată de TradeVille prin care compania specializată în hiper-automatizări (RPA), dezvoltare de software şi furnizare de servicii IT realizează o majorare a capitalului social prin aport în numerar, conform unui comunicat de presă remis redacţiei.

În plasamentul privat au fost oferite spre vânzare 144.928 de acţiuni (simbol CC) la preţul de 69 RON/acţiune. Subscrierile totale înregistrate au fost de 118.939.785 RON, o valoare record pentru un plasament privat intermediat de TradeVille, rezultând într-o suprasubscriere de 12 ori faţă de valoarea ofertei. Subscrierea minimă a fost de 2.200 de acţiuni, majoritatea subscrierilor fiind efectuate online pe platforma de tranzacţionare TradeVille.

În urma încheierii cu succes a ofertei, capitalizarea anticipată a Connections Consult se situează la 74.599.833 RON. Compania va face demersurile necesare listării acţiunilor sale pe sistemul multilateral de tranzacţionare operat de Bursa de Valori Bucureşti, pe piaţa AeRO, cu simbolul CC. Listarea va fi asistată de TradeVille în calitatea sa de Consultant Autorizat.

Conform comunicatului, fondurile atrase în ofertă, în valoare de 10.000.032 RON, sunt destinate dezvoltării pe pieţe externe (inclusiv prin deschiderea unei subsidiare în Statele Unite), investiţiilor în produse proprii şi achiziţiei de pachete majoritare în alte companii.

Bogdan Florea, CEO, Connections Consult, a declarat: "În urma plasamentului privat desfăşurat pe 9 iulie împreună cu TradeVille, Connections începe un nou drum care are ca obiectiv creşterea organică prin continuarea extinderii internaţionale şi anorganică printr-un program îndrăzneţ de achiziţii având ca rezultat generarea de randamente semnificative pentru acţionarii săi. Mulţumesc echipei TradeVille pentru implicare şi profesionalism! Mulţumesc echipei Connections - colegii şi partenerii mei - care sunt excepţionali! Rezultatele muncii lor se văd azi, prin interesul concret din plasamentul privat. Sunt convins că următorii ani vor arăta forţa echipei Connections."

Ovidiu-George Dumitrescu, CFA, Director General Adjunct, TradeVille, a declarat: "Succesul remarcabil al plasamentului privat încheiat de către Connections prin intermediul TradeVille vine să întărească faptul de netăgăduit că IT-ul românesc oferă din ce în ce mai multe oportunităţi investitorilor la Bursa de Valori Bucureşti. Începem să vedem conturul unei noi realităţi, una în care piaţa de capital românească devine un finanţator al creşterii economice atât în domeniile de viitor cum ar fi IT&C, cât şi în cele tradiţionale precum agricultura care se reinventează şi caută să atingă noi niveluri de performanţă. Sperăm, aşadar, ca minunaţii investitori care fac posibil acest lucru să ne fie în continuare alături. Împreună putem face ca viitorul să sune cu adevărat bine pentru România."

Opinia Cititorului ( 9 )

  1. Este incredibil cat de creduli continua sa fie romanii, iar Tradeville valorifica din plin aceasta trasatura nationala.

    este incredibil cum unii nu cred in absolut nimic. asta ce mai are acum?

    Bravo Tradeville,Goldring,Ssif Broker etc că le aduceți! Pe unele am câștigat, pe altele am pierdut,dar sunt pe plus, iar în perspectivă, cu atenție cred că voi continua să câștig! Plus că am de unde alege!

    Am cont la baietii astia de peste 1 an cu un portofoliu considerabil.

    Nu am fost nici macar o data contactat sa particip la un plasament privat! Plasamentele lor sunt adresate lor si cercurilor lor de cunoscuti! Atat! 

    ASF se face din nou ca doarme! O sa incerc sa-i trezesc cumva!

    1. Tu ai cont "la baietii astia de peste 1 an".

      Zilele trecute TradeVille a anuntat (cu ocazia lansarii platformei Lite) ca au un portofoliu de 20.000 de clienti. 

      Nu toti au "portofoliu considerabil", dar fii sigur ca suficienti au. Nu de alta, dar la acest plasament, iar s-au subscris vreo 120.000.000 RON. 

      La plasament privat pot participa (prin lege) cel mult 149 investitori. 

      Chiar crezi ca TradeVille nu are _mult_ peste 149 clienti cu portofoliu considerabil si cu vechime mult peste anul tau la ei?

      Cumva trebuie sa-i impace pe toti si pentru ca nu pot, au criterii interne pentru a stabili senioritatea. 

      Eu am portofoliu mic la ei, dar i-am sunat ca vreau la plasamente. Mi-au zis ca trebuie sa ma zbat, ca cererea e enorma si ca e foarte greu sa prind loc. Dar nu imposibil. Sigur, au criterii interne poate dubioase, dar preseaza-i si vezi ce spun, ai putea fi surprins cand or sa te accepte :)

      Cred ca trebuie sa te zbati cu niste bani catre ei, altfel nu merge. Si pe mine m-au aburit ca o sa fiu poate invitat sa particip, ca s-ar putea, cred ca putinta depinde de ce "impingi". Altfel o sa te zbati degeaba. Eu am ramas dezgustat, dar nu dau un leu spaga.

      Eu am participat la plasamente de Tradeville, gen Safe, Ag, dar am cativa ani vechime si rulaj foarte bun, nu am fost sunat chiar pt toate, dar ce va spun sigur este ca nu s-a insinuat niciodata ceva gen spaga, este o firma foarte serioasa, ca sa fiu clar, trebuie sa aveti portofoliu mare, rulaj mare, vechime, trebuie sa participati si la plasamente de obligatiuni, au foarte multi clienti cu aceste conditii indeplinite si trebuie sa aleaga doar 149

      NU E NUMAI ASTA , OAMENI BUNI !!! EU AM DAT PESTE O SITUATIE ORIBILA DE-A DREPTUL , ACUM CATEVA LUNI : NU AM PLATFORMA , FIINDCA NU STIU SA LUCREZ PE EA , NU MI-A ARATAT NIMENI , SI CAND VREAU SA CUMPAR ACTIUNI , DAU TELEFON !!! EI !!! AM SUNAT DE NU STIU CATE ORI , DE-A LUNGUL A VREO 20 DE MINUTE , SI IN SFARSIT , DUPA CE-AM AVUT ASTFEL NERVII TOCATI , MI-A RASPUNS O DOMNISOARA !!! I-AM SPUS DESPRE CE ACTIUNI ESTE VORBA , M-A AJUTAT SA LE CUMPAR , SI LA SFARSIT , CAND SA-MI INCHIDA TELEFONUL , AM INTREBAT-O : NU VA SUPARATI D-RA , CA VA PUN O INTREBARE ; SANTETI SINGURA ACOLO ??? DE CE ??? PAI , AM TOT SUNAT , SI SUNAT LA DV , DAR NU MI-A RASPUNS NIMENI !!! N-AR TREBUI , MI-A ZIS EA , DAR A-MI DAU TOATA SILINTA , SA AJUT PE TOATA LUMEA !!! CE SE INTAMPLA ??? AVEAU O GRAMADA DE BROKERI , INTR-UN TIMP !!! ASA DE RAU SA FI AJUNS TRADEVILLE ???

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb