CONSTANŢA: Organizaţia "Operatorul Portuar" susţine protestele de joi împotriva transferului de acţiuni la CJ

A.C.
Companii / 27 mai 2014

Organizaţia Patronală "Operatorul Portuar" Constanţa îşi reiterează poziţia împotriva transferului cu titlu gratuit al unui pachet de 13% din acţiunile deţinute de către Ministerul Transporturilor în cadrul Companiei Naţionale "Administraţiei Porturilor Maritime" S.A. Constanţa către Consiliul Local Constanţa şi susţine mitingul de protest de joi, se arată într-un comunicat remis redacţiei.

Dezacordul privind acest transfer a fost detaliat şi în cadrul conferinţei de presă comune a Organizaţiei Patronale "Operatorul Portuar" Constanţa şi a Federaţiei Naţionale a Sindicatelor Portuare (F.N.S.P.) desfăşurate în data de 15 mai 2014, se arată în comunicatul Organizaţiei.

Operatorii portuari reuniţi în Organizaţia Patronală "Operatorul Portuar" Constanţa care reprezintă peste 95% din cifră de afaceri a tuturor operatorilor portuari, şi-au exprimat solidaritatea cu Federaţia Naţională a Sindicatelor Portuare ai cărei membri au protestat într-un număr mare în periada 19-21 mai, în faţa sediului Companiei Naţionale a€ "Administraţiei Porturilor Maritime" S.A. Constanţa, pentru a se opune ca municipalitatea să primească un nou pachet de acţiuni în port şi care ar genera pierderea controlului statului asupra acestuia.

Organizaţia susţine mitingul de protest ce urmează a se desfăşura în Constanţa joi în faţa sediului Primăriei şi a Prefecturii Constanţa, împotriva intenţiei Guvernului României de a scoate Portul Constanţa de sub autoritatea statului şi a-l trece în subordinea autorităţilor locale Constanţa.

Organizaţia Patronală "Operatorul Portuar" Constanţa reuneşte 33 de companii care îşi desfăşoară activitatea pe domeniul portuar.

În cadrul companiilor membre ale Organizaţiei Patronale îşi desfăşoară activitatea un număr de 6.002 salariaţi, reprezentând un procent de peste 60% din numărul total de persoane angajate pe domeniul portuar.

Companiile membre ale Organizaţiei Patronale, prin activitatea desfăşurată, contribuie cu peste 85% la veniturile Administraţiei Portului Constanţa (CN APM).

Contribuţia Organizaţiei Patronale la bugetul local prin activitatea desfăşurată este de circa 2 milioane euro/3 ani (2011-2013), ceea ce reprezintă aproximativ 30% din acesta.

Contribuţia Organizaţiei Patronale la bugetul de stat este de 45 miliaone euro/3 ani (2011-2013).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb