Continental Hotels deschide în 2021 patru noi hoteluri

Comunicate de presă / 8 iunie 2021

Continental Hotels anunţă rebranduirea a patru hoteluri din portofolul companiei. În urma acestui proces, Continental Forum Constanţa a avut deschiderea pe 19 mai, Continental Forum Bucureşti pe 30 mai, în timp ce MyContinental Sibiu va fi deschis în luna iulie, iar MyContinental Bucureşti va fi deschis publicului larg in toamna acestui an, conform unui comunicat remis redacţiei.

Lucrările de renovare şi reamenajare a celor patru hoteluri Continental Forum Bucureşti, Continental Forum Constanţa, MyContinental Bucureşti şi MyContinental Sibiu se vor întinde pe o durată totala de aproximativ opt luni, investiţia ridicându-se la suma de 6,85 de milioane de euro. Noile hoteluri, care au funcţionat prin prisma unui contract de management sub un alt brand hotelier până în iulie 2020, vor întregi portofoliul de branduri hoteliere proprii ale Continental Hotels.

"2021 este an aniversar pentru Continental Hotels. Pentru că împlinim 30 de ani de activitate pe piaţa din România, am dorit, printre altele, să marcăm acest moment şi prin rebranduirea acestor patru hoteluri, în trei oraşe importante din ţară.", declară Radu Enache, CEO Continental Hotels. "Încrederea pe care o au clienţii noştri în noi, câştigată de-a lungul timpului prin serviciile de calitate, ne-a dat acest imbold de a merge înainte şi de a accepta provocările unui an, şi aşa, destul de greu printr-o nouă provocare: aceea de a continua să îmbunătăţim serviciile noastre printr-un rebranding curajos intr-un mediu foarte ostil pentru industria actuală a turismului. Ne bucurăm mult că am reuşit să ducem acest plan la bun sfârşit.", continuă acesta.

Continental Forum Bucureşti, deschis pe 30 mai, este un hotel de patru stele, cu 161 de camere, 7 săli de conferinţă şi restaurant Continental Bistro. Hotelul este situat în centrul oraşului (vecinătatea Parlamentului României) şi permite clienţilor săi acces rapid şi uşor către toate punctele de interes din oraş. Datorită poziţionării excelente şi serviciilor de cea mai bună calitate, hotelul are potenţialul de a se încadra în topul celor mai bune hoteluri din Bucureşti.

MyContinental Bucureşti, hotel de trei stele plus, cu 250 de camere, 8 săli de conferinţă, restaurant MyBistro şi cofetărie Tekaffe, este situat în apropierea Gării de Nord oferind acces rapid către diverse obiective turistice din capitală. Hotelul va reintra în toamna acestui an în circuitul foarte competitiv al hotelurilor economice, oferind calitatea recunoscută a lanţului hotelier.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb