Copacul Dorinţelor: Amintiri din Copilărie, primul film din lume lansat sub formă de fotograme NFT

G.B
Miscellanea / 21 martie 2022

Sursa foto: pixabay.com

Sursa foto: pixabay.com

Copacul Dorinţelor: Amintiri din Copilărie, regizat de Andrei Huţuleac, după un scenariu de Mihai Mănescu, Matei Dima şi Andrei Huţuleac, este primul film din lume lansat sub formă de fotograme NFT. Proiectul este implementat de Oveit şi Minternational Affairs, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, Copacul Dorinţelor: Amintiri din Copilărie este primul film românesc fantastic de familie lansat în ultimii 30 de ani în România, un film dedicat atât celor mici, cât şi întregii familii, cu un impact imediat asupra calităţii vieţii altor oameni. Filmul este inspirat din fapte reale, ilustrând povestea Marei şi a prietenilor ei, aflaţi într-o aventură care duce în lumea amintirilor din copilărie a lui Ion Creangă.

Copacul Dorinţelor: Amintiri din Copilărie va fi disponibil pe marile ecrane din România începând cu 25 martie 2022. Filmul este destinat publicului de toate vârstele iar încasările vor fi donate în totalitate către Fundaţia HOSPICE Casa Speranţei pentru oferirea de îngrijiri paliative gratuite pentru adulţii şi copiii care suferă de o boală incurabilă.

Colecţia este formată din 12.432 NFT-uri constând în fotograme din filmul Copacul Dorinţelor: Amintiri din Copilărie. 12.432 reprezintă numărul total de vizite la domiciliu realizate de HOSPICE Casa Speranţei în anul 2021.

Costul unui NFT din colecţie este echivalentul în Ethereum (ETH) al sumei de 250 lei, care reprezintă costul unei vizite la domiciliu. 50% din încasările obţinute vor fi donate către HOSPICE Casa Speranţei. NFT-urile pot fi achiziţionate direct de pe https://copaculdorintelor.ro/nft

Abrevierea NFT provine de la "Non Fungible Token", adică un jeton nefungibil. Bunurile pot fi fungibile sau nefungibile. Sunt fungibile bunurile determinabile după număr, măsură sau greutate, astfel încât pot fi înlocuite unele prin altele în executarea unei obligaţii. Banii sunt bunuri fungibile. NFT-urile sunt bunuri nefungibile, adică bunuri individual determinate, care nu pot fi înlocuite prin alte bunuri. Sunt unice.

Toţi deţinătorii de NFT-uri din colecţie vor fi incluşi pe whitelist pentru colecţia NFT viitoare, "Alpaca", reprezentându-l pe Mişu the (P)alpaca, mascota HOSPICE Casa Speranţei, un simbol al implicării, al gesturilor mici care duc la binele mai mare şi al faptelor bune făcute cu zâmbetul pe buze. De asemenea, urmează să anunţăm în curând şi alte beneficii pentru deţinătorii de NFT-uri din colecţie, se arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb