Copeland deschide un nou birou de 180 de persoane în United Business Center Cluj-Napoca pentru a susţine operaţiunile globale

R.S.
Companii / 19 august

Copeland deschide un nou birou de 180 de persoane în United Business Center Cluj-Napoca pentru a susţine operaţiunile globale

Copeland a anunţat astăzi deschiderea unui nou birou în Cluj-Napoca, România, pentru a ajuta la acoperirea nevoii de soluţii sustenabile de încălzire şi răcire pentru clienţii europeni ai Copeland, conform unui comunicat transmis redacţiei.

Potrivit comunicatului, situat în United Business Center (UBC), în proximitatea Iulius Mall, dezvoltat de compania IULIUS, biroul include un centru de servicii de 1.550 de metri pătraţi pentru aproape 200 de angajaţi existenţi în prezent în departamente şi roluri care includ Customer Support, Engineering, Marketing, Finanţe, Tehnologia Informaţiei şi Legal & Compliance.

"Suntem încântaţi să inaugurăm un nou birou în România, care oferă o infrastructură optimizată a locului de muncă, conectivitate la mediul de afaceri şi facilităţi de ultimă generaţie, toate menite să asigure o locaţie mai primitoare şi mai atractivă pentru angajaţii noştri", a declarat Scott Evans, vicepreşedinte al operaţiunilor şi al lanţului de aprovizionare pentru Copeland. "Aceasta este o mutare strategică care nu numai că ne va spori capacitatea de a furniza serviciile şi produsele la nivel global, dar va crea, de asemenea, oportunităţi de angajare la nivel local care să sprijine planurile noastre de creştere globală şi să încurajeze dezvoltarea locală în regiune."

Ca parte a strategiei de extindere globală, Copeland intenţionează să desfăşoare recrutări în mai multe domenii, inclusiv inginerie de aplicaţii, inginerie electronică, Oracle şi asistenţă IT, analiză de afaceri, vânzări şi operaţiuni şi logistică. În plus, compania oferă o serie de beneficii centrate pe dezvoltarea angajaţilor, care includ îmbinarea educaţiei din sala de curs cu trainingul la locul de muncă, în parteneriat cu universităţile locale şi participarea la grupuri de referinţă coordonate de angajaţi, care promovează diversitatea, echitatea şi incluziunea în cadrul organizaţiei.

"Suntem bucuroşi că o nouă companie globală de calibrul Copeland se alătură comunităţii de afaceri pe care am consolidat-o în UBC Cluj", a declarat Silviu Băbţan, Office Buildings Manager pentru UBC Cluj. "Dincolo de considerentele privind calitatea, partenerii noştri aleg birourile noastre pentru multitudinea de facilităţi pe care angajaţii lor le pot accesa, inclusiv un centru comercial, un hipermarket, food court, restaurante, sală de sport, cinematograf, o varietate de servicii, parc şi numeroase evenimente. Suntem siguri că angajaţii Copeland se vor bucura din plin de cele mai bune condiţii de muncă şi, de asemenea, vor atinge mai uşor echilibrul de care au nevoie între viaţa profesională şi cea privată", se menţionează în comunicat.

La deschiderea noului birou a participat viceprimarul municipiului Cluj-Napoca, Emese Olah, preşedintele Copeland Europe, Sandro Matic, precum şi reprezentanţi ai UBC, angajaţi Copeland şi alţi colaboratori din zonă.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

19 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9773
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5090
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2127
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8457
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.5709

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb