Corina Creţu, de Ziua Tineretului: "Statul român ar trebui să facă mult mai mult pentru a-i încuraja pe tineri să îşi urmeze visurile"

T.B.
Politică / 2 mai

Corina Creţu, de Ziua Tineretului: "Statul român ar trebui să facă mult mai mult pentru a-i încuraja pe tineri să îşi urmeze visurile"

Statul român ar trebui să facă mult mai mult pentru a-i încuraja pe tineri să îşi urmeze visurile, să persevereze şi să atingă succesul la noi în ţară, afirmă europarlamentarul Corina Creţu în mesajul transmis cu ocazia Zilei Tineretului, se arată într-o postare pe pagina sa de socializare. "La mulţi ani tuturor tinerilor şi celor cu spirit tânăr!", urează ea.

"În fiecare an, la data de 2 Mai sărbătorim forţa noilor începuturi - pe care o simbolizează, de fapt, ZiuaTineretului. La mulţi ani tuturor tinerilor şi celor cu spirit tânăr!", scrie Corina Creţu în mesajul postat pe Facebook.

În opinia sa, în aceste vremuri, sunt mai importante decât oricând inovaţia şi creativitatea, declarându-se convinsă că, în strânsă colaborare cu cei care au căpătat deja experienţă şi expertiză în domeniile lor, tinerii sunt cei care au resursele atât de necesare pentru a duce societatea mai departe, conform sursei menţionate.

"În acelaşi timp, cred că statul român ar trebui să facă mult mai mult pentru a-i încuraja pe tineri să îşi urmeze visurile, să persevereze şi să atingă succesul la noi în ţară. Multă sănătate, o săptămâna liniştită tuturor!", afirmă Corina Creţu în finalul mesajului.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Adică să și urmeze visele și să emigreze într o țară civilizată din Occident, în România pot să se facă afaceriști șmecheri, politicieni sau bugetari speciali dar în aceste domenii trebuie sa ai relații și pile deci tot varianta cu emigrarea este cea mai bună deci spor la emigrare

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb