COSETTE CHICHIRĂU, DESPRE CANDIDATURA LUI CHIRICA LA PRIMĂRIA IAŞI DIN PARTEA PNL: "PNL şi PSD sunt în stare de orice doar pentru interesele lor de clică"

F.F.
Politică / 19 februarie 2020

"PNL şi PSD sunt în stare de orice doar pentru interesele lor de clică"

Liderul USR Iaşi, deputatul Cosette Chichirău, susţine, că decizia susţinerii lui Mihai Chirica de către PNL la Primăria Iaşi este în contradicţie totală cu poziţia critică a liberalilor din ultimii ani la adresa edilului ieşean.

Cosette Chichirău scrie pe Facebook că "deciziile luate la Bucureşti, peste capul ieşenilor şi doar în interes personal şi de gaşcă, sunt motivul pentru care Iaşiul nu îşi atinge potenţialul de capitală".

"Decizia PNL, dacă este confirmată, este în contradicţie totală cu poziţia PNL Iaşi din ultimii ani, critică la adresa lui Mihai Chirica. Ce să înţeleagă membrii şi simpatizanţii PNL? Că până ieri Chirica era o catastrofă pentru Iaşi, iar de azi e bun că l-au luat la ei? Eu văd că la Iaşi, PNL şi PSD continuă politica blaturilor din ultimii 30 de ani şi că sunt în stare de orice doar pentru interesele lor de clică", afirmă liderul USR Iaşi.

Cosette Chichirău aminteşte că discută încă din toamna trecută cu liberalii pentru stabilirea unui candidat comun la Iaşi şi că a crezut că USR şi PNL împărăşesc aceeaşi opinie, respectiv că Mihai Chirica "nu este ceea ce îi trebuie Iaşiului".

"Noi avem nevoie de un primar care să înceapă marile proiecte pentru oraş. Acele proiecte pe care Chirica nu le-a făcut, deşi a avut şi timp, şi putere de decizie şi bani. Am zis "blat" acum două zile şi, iată, blat. Pentru interese imobiliare de milioane de euro. Nu mai putem continua aşa", afirmă liderul USR Iaşi, deputatul Cosette Chichirău.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Poate le explici si celor din conducerea usr acest lucru! Tot stati dupa pnl , sunt la fel ca psd e clar pt toata lumea mai purin pt dl Barna

    Haideti sa fim onesti si sa recuoastem ca doamna Cosette Chicarau are un zambet fermecator, arata impecabil, senzational chiar...

    Eu as fi interesat de fiica ori nepoata dumneaei, sigur il are tot asa ,pe "vino-ncoa"... ;) ;) ;) 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb