"Credisson" a lansat la Flanco două noi sisteme de creditare

Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 30 iulie 2004

"Flanco" şi "Credisson" au lansat două noi sisteme de credit de consum, ce vor oferi pieţei maximul de convenienţă de pe piaţă. Primul sistem aduce cel mai mic număr de acte necesare, pentru încheierea contractului fiind necesare doar o adeverinţă de venit şi actul de identitate. Simplitatea cerinţelor aduce cu ea şi simplitatea completării acestor documente, riscul necesităţii unor corecturi pe documentele depuse şi drumurile suplimentare la angajator sunt astfel evitate din start.

Cel de-al doilea sistem, prin dobînda şi comisionul practicate, vine cu cel mai mic cost al creditului şi cu cea mai mică rată posibilă. Cu o dobîndă de 25% şi un comision de 8,9% şi fără nici un alt cost suplimentar sau ascuns, creditul Credisson oferit de Flanco oferă acces mai uşor în special persoanelor cu venituri mai mici. Simultan cu cele două sisteme de credit, Flanco a lansat pe piaţă şi un nou catalog de oferte, în care cadourile şi reducerile oferite sunt remarcabile.

Cu o cifră de afaceri reală netă (fără TVA) de aproape 120 de milioane în 2003 şi mai mult de 80 de magazine distribuite uniform în ţară (Flanco este singurul retailer de electronice şi electrocasnice prezent în toate capitalele de judeţ şi în toate oraşele de peste 40.000 de locuitori) Flanco International este cel mai mare retailer de electrocasnice şi electronice.

Credisson International a luat fiinţă prin separarea activităţii de creditare pentru consumatori din cadrul Flanco în urmă cu un an. În prezent, Credisson acoperă cu birouri de credit, în afară de întreaga reţea Flanco, domenii variate de retail, fiind prezent în magazinele Elvila, Cora, Depozitul de Calculatoare, BestComputers, Delta şi, din luna iunie, Praktiker.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb