CRISTIAN OANCEA, MANAGERUL SPITALULUI ''VICTOR BABEŞ'': ''Cei care nu cred sau nu poartă mască să nu vină la spital dacă fac Covid''

G.U.
Miscellanea / 8 octombrie 2020

Sursă foto: Digi24

Sursă foto: Digi24

Managerul Spitalului "Victor Babeş" din Timişoara, Cristian Oancea, a criticat mesajele transmise în spaţiul public de persoane publice sau de românii care iau în derâdere măsurile de protecţie sanitară, în special purtarea măştii, pe motiv că le încalcă drepturile, informează Digi24. El le-a transmis celor care iau în derâdere aceste măsuri ca, dacă se infectează, să nu mai vină la spital dacă oricum nu cred în virus. "Să se trateze cu terapii alternative, să nu încarce sistemul sanitar", a spus medicul, la Digi24.

"Aceşti oameni dau semnale foarte proaste, aceşti oameni care nu cred, nu poartă mască sau iau în derâdere toate aceste măsuri ale noastre, îi rugăm să nu mai vină la spital dacă fac Covid. Să se trateze cu tot felul de măsuri alternative, cu tot felul de terapii alternative. Dacă nu crezi, de ce să mai încarci sistemul sanitar?

Pe de altă parte, e dreptul fiecăruia să facă ce vrea cu viaţa lui.

Noi suntem aici să ne luptăm pentru viaţa celor care vor să trăiască şi vom rămâne aici. În rest, pentru cei care nu cred şi care au la rândul lor alţi adepţi, noi suntem neputincioşi în faţa lor. Dar, dacă se vor îmbolnăvi, să se trateze cu terapii alternative, să nu încarce sistemul sanitar.

Am mulţi pacienţi care nu au crezut, s-au infectat şi, după aceea, astea sunt exemple pozitive, au început să poarte mască şi să promoveze sănătatea publică.

Sunt şi exemple pozitive, dar până nu te confrunţi cu boala, sau până nu faci forme severe, zici că totul e o batjocură şi iei în derâdere.

Tot ce am cerut au fost masca şi igiena. Nu am cerut nicio măsură care să blocheze dreptul unei persoane.

Putem numi crimă dacă îţi respecţi dreptul de a nu purta mască, te infectezi, dai virusul altuia sau îl duci acasă la familie şi aceia fac forme severe sau mor, îi omori cu bună ştiinţă.

Ar trebui să se gândească de două ori aceste persoane care nu prea cred sau cred că le sunt limitate drepturile", a transmis medicul Cristian Oancea.

Opinia Cititorului ( 9 )

  1. Mai da tu de unde iti iei banii de la maică-ta de acasa?

    1. Daca taceai imbecil nu te numeai...

      BAI IMBECILULE. Pai voi cei din SPITALE sunteti IMBRACATI ca niste COSMONAUTI si tot va IMBOLNAVITI de COVID. Cat de IDIOT sa fii ca sa spui ca daca Romanii vor purta masca (cele de cacat cumparate cu PARANDARAT de GUVERN),daca ne spalam pe maini si pastram distanta nu ne vom imbolnavi de COVID.? IDIOTI ca cei care ne conduc si doctori la fel de IDIOTI ca si tine,nu fac decat sa induca PANICA in SOCIETATE ca sa puteti voi CIUMA GALBENA cu dr. MENGELE care va conduce sa luati in STAPANIRE in TOTALITATE TARA.Da MASURI NORMALE ca ,TESTARE in MASA,ANCHETA EPIDEMIOLOGICA facuta de PROFESIONISTI,si apoi IZOLARE a INFECTATILOR cand o sa faca acest GUVERN dea DREPTUL FASCIST.? FIRATI ai DRACU de PRADUITORI.!

      nu incerca sa vii cu argumente in fata unor postaci platiti sa faca asta .te alegi cu o injuratura scurta , ca altceva nu stiu, sint setati pe asta .

    platesc contributie la sanatate de 23 de ani. o sa vin la spital cand vreau eu pentru ca am platit. gandeste-te cine iti plateste salariul lunar. cei ca mine care plateasc de ani de zile si pana acum nu am fost in spital niciodata. am dreptul la asistenta sanitara pentru ca am platit. tu ar trebui sa ai respect pentru cei ce platesc si oricum tu nu ai dreptul sa ne spui sa nu venim la spitale. cand o sa avem nevoie o sa venim fie ca iti convine fie ca nu. mai obisnuiti-va si cu munca mai baieti, ca ani de zile ati avut program de la 9 la 12. dupa 12 in spitale nu maivezi niciun doctoer.

    Cand luati spaga de la amarati nu este crima? Cand vine omul la spital si il umpleti de infectii nosocomiale, atunci nu este crima? Cand va luati solutii diluate de la Hexi pharma, atunci nu a fost crima? Cati ati omorat cu solutiile voastre diluate? Mii, milioane? Cine sa va ma creada ca sunteti doar niste spagari de ultima speta. Asta se crede pe mosia lui taica-su, asa se comporta. Spagarilor.

    1. Si , totusi , a ma infecta prin reaua ta credinta nu ramane crima ? chiar daca cele enumerate de tine sunt si ele crime? Unele nu anuleaza pe altele.

      Ma prostane, dar astia care fumeaza si se imbolnavesc, desi pe pachetele de tigari scrie clar asta, mai au dreptul la tratament? Ma obligi sa port masca, sa ma sufoc in carpa aia, dar pe fumatori ii tratezi, desi se sinucid cu buna stiinta si in mod imbecil?

      Marsh in ma-ta! 

    Cheloole, mars cu jegoseniile tale, pot sa cred ca vreau atattimp catplatesc impozite, ai datoria sa ma tratezi. Hai sictir!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb