Cupa Ligii Angliei: FC Liverpool a câştigat trofeul

O.D.
Sport / 26 februarie

Cupa Ligii Angliei: FC Liverpool a câştigat trofeul

Echipa FC Liverpool a câştigat Cupa Ligii Angliei, învingând, duminică, în finala de pe Wembley formaţia londoneză Chelsea, scor 1-0.

Jurgen Klopp a fost nevoit să improvizeze mult la acest meci, într-un moment în care "cormoranii" au nouă jucători accidentaţi. Liverpool nu s-a bazat nici pe egipteanul Salah, care nu a fost utilzat nici în meciul cu Luton Town.

Este pentru a zecea oară când FC Liverpool cucereşte acest trofeu, pe care l-a mai obţinut şi în 2022, tot după o finală împotriva lui Chelsea. Pentru londonezi a fost a zecea finală de Cupa Ligii disputată şi a cincea pierdută.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Aseara,romanii au avut posibilitatea sa faca diferenta intre fotbalul adevarat si SUROGATUL numit tot fotbal care se practica in Romania. Este o placere sa privesti la fotbalul practicat in ANGLIA condus de ARBITRII ADEVARATI care lasa jocul sa se desfasoare in limite BARBATESTI,fata de asazisii ARBITRII din Romania,care HABAR nu au de LEGILE FOTBALULUI,si STRICA jocul din cauza PROSTIEI,INGAMFARII si EMOTIILOR care pun stapanire pe ei.Jocul dintre FC LIVERPIOL si CHELSEA,a fost condus de un ARBITRU care a lasat jocul LIBER,in ANTITEZA cu HASBARNISTUL numit pompos ARBITRU care a condus meciul FCSB-BOTOSANI. Doua faze care au dus la STRICAREA JOCULUI au fost JUDECATE de alti HABARNISTI numiti in MASINA de RAS,numita VAR. Cand HABAR nu ai de FOTBAL,in loc sa iei tu DECIZIILE pe teren ca ARBITRU,iei DECIZILE pe care ti le IMPUN HABARNISTII din MASINA VAR. Vine apoi la sfarsitul meciului un BOCCIU,alt HABARNIST fost ARBITRU si CERTIFICA si el ABERATIILE HABARNISTULUI care a ARBITRAT meciul. Eliminarile dictate impotriva celor doi jucatori ai FCSB,nu ar foi fost niciodata dictate de ARBITRII din ANGLIA. La prima eliminare ,daca ORBII numiti ARBITRI,adica cel din teren si cel din MASINA VAR,ar fi fost CORECTI,ar fi vazut ca inainte de FAULT,jucatorul FCSB a atins intai mingea,iar jucatorul faultat,ar fi fost prins din urma de cel putin un fundas de la FCSB. Apoi,la al doilea ROSU dictat impotriva lui OLARU,CARTONASUL erea de GALBEN,intrucat OLARU,a intrat un pic mai BARBATESTE fara a fi pus in pericol INTEGRITATEA FIZICA a fotbalistului de la BOTOSANI,iar inainte un jucator de la BOTOSANI il faultase pe SUT,de galben.Cum sa delegi la centru unui astfel de joc un ARBITRU care trebuie trimis la ARAT nu pe un teren de fotbal. Am spus mai demult ca FEDERATIA si CCA,nu doresc ca FCSB sa castige campionatul. Si apropo,domnule BECALI,ingtrebatii pe ANTRENORII de la FCSB ce au avut in cap cand lau trimis ca fundas dreapta pe mijlocasul FCSB,pe partea caruia a fost un adevarat BULEVARD. Daca FCSB o sa piarda campionatul,acest lucru este posibil si cu ajutorul poate al dumneavoastra dar si cu ajutorul antrenorilor de la FCSB. BRAVOS NATIUNE.!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb