DAbo Doner a deschis 4 restaurante în trei oraşe diferite

G.U.
Companii / 8 martie 2021

DAbo Doner a deschis 4 restaurante în trei oraşe diferite

Într-o perioadă extrem de dificilă pentru industria HoReCa, DAbo Doner a deschis 4 restaurante într-o singură zi, conform unui comunicat de presă. Oraşele alese pentru extinderea DAbo reprezintă trei premiere: Cluj-Napoca (2 restaurante), Bacău şi Brezoi, care va fi şi prima locaţie Drive-Thru a reţelei naţionale DAbo Doner.

După ce a depăşit din nou graniţele României, la începutul acestui an, prin deschiderea primului restaurant românesc de fast-food în Londra, DAbo Doner continuă acum planurile de expansiune cu primele 4 unităţi deschise la nivel naţional.

Clujul şi Bacăul erau de ceva vreme pe lista de aşteptare, în urma numeroaselor cereri venite din partea clienţilor şi francizaţilor. În Cluj au fost amenajate două unităţi moderne, în zone accesate intens atât de studenţi, cât şi de gurmanzii aflaţi în căutare de ceva diferit şi gustos: Piaţa Unirii şi Iulius Mall.

Prin locaţia din Bacău, DAbo va avea o acoperire şi mai bună a regiunii Moldovei, o zonă care are deja multe unităţi pe harta francizei şi foarte mulţi fani ai celebrului doner german.

Potrivit sursei citate, cel de-al patrulea restaurant deschis este DAbo Doner Brezoi, prima locaţie de "drive-thru" a francizei, care a fost şi cea mai mare provocare a primăverii la nivel naţional. Ţinând cont de traficul intens de pe Valea Oltului, de nivelul cererii, de conceptul servirii şi de poziţionarea restaurantului, se aşteaptă ca DAbo să devină locul favorit al celor care tranzitează DN7.

"Când am spus că ne dorim un eveniment unic, în cadrul căruia să deschidem 4 restaurante într-o zi, în acelaşi timp, toată lumea ne-a spus că suntem nebuni. Şi mă refer aici în special la francizaţii DAbo, care ştiu ce presupune să deschizi un nou restaurant, cât efort se depune şi, de asemenea, care au simţit pe propria piele ce a însemnat ultimul an pentru industria HoReCa. Eu prefer să spun că am arătat curaj într-o perioadă de restrişte a economiei româneşti. Am făcut eforturi supraomeneşti pentru a face lucrurile să se întâmple, şi vorbesc atât despre amenajarea noilor unităţi, cât mai ales despre dislocarea echipelor de traineri şi formatori DAbo în 3 oraşe distincte. A fost o provocare să demonstrăm că se poate, dar iată-ne acum bucurându-ne de rezultate", explică Dan Paştiu, fondatorul DAbo International.

La evenimentul de deschidere au participat Dan Paştiu - fondatorul DAbo, Loredana Beştea - CEO DAbo, Eusebiu Vasilescu - Director de Dezvoltare şi Operare Franciză şi Isabella Brănişteanu - Director de Marketing al DAbo, care au taiat panglica în acelaşi timp, fiecare în câte unul dintre cele 4 restaurante inaugurate.

În pofida pandemiei, 2021 este un an de dezvoltare pentru DAbo

Franciza merge mai departe cu planurile începute în 2020, dar întârziate de contextul pandemic, având în plan să deschidă în total 38 de unităţi la nivel naţional, până la finalul lui 2021.

"Orice criză vine cu greutăţi, dar mai ales cu oportunităţi. Acest virus nu trebuie să stea în calea progresului. Este important ca antreprenorii să depună tot efortul posibil pentru a elimina consecinţele unui context nefavorabil pentru toată lumea şi pentru a profita de oportunităţi. Chiar dacă 2021 pare un an de recesiune economică, pentru noi, pentru DAbo, este un an de dezvoltare. Planul este ca până finalul anului să mai adăugăm pe harta DAbo 38 de restaurante", încheie Dan Paştiu.

Pe plan extern, DAbo Doner îşi propune să deschidă anul acesta încă 5 locaţii în Londra şi 40 de restaurante în toată Anglia în următorii 3 ani. Acestora li se adaugă deschiderea de noi unităţi în Spania şi Luxemburg, în Ungaria - sub Master Franciză, prin intermediul partenerului din franciza DAbo care are unităţi deschise în Satu Mare şi Baia Mare, dar şi în Bulgaria - prin intermediul partenerului care deţine deja două unităţi sezoniere pe litoral şi un restaurant permanent în Mangalia.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb