Dacian Cioloş, intervenţie în faţa Parlamentului European

A.P.
Fonduri Europene / 16 septembrie 2020

DACIAN CIOLOŞ

DACIAN CIOLOŞ

Dacian Cioloş, preşedintele grupului Renew Europe , a ţinut astăzi un discurs în faţa colegilor săi din Parlamentul European.

Acest discurs a integrat opinia sa despre starea luptei anti-corupţie dusă la nivel European şi global, împotriva liderilor autoritari:

"Am început să construim o Europă cetăţenească. Naţionaliştii au început să se încurce în propriile argumente şi azi nu mai au nimic de spus. E tot mai clar că proiectul naşionalist rămâne în urmă. E mometul să fim clari când vorbim despre valorile noastre. Nu există un compromis posibil între Europa investiţiilor şi Europa valorilor. Statul de drept nu e o alternativă, ci e o cheie. Pentru comisie, consiliu şi toate instituţiile Europei.

Cum ar fi dacă autocraţii din Uniune ar fura bani de la buget? Un singur stat membru subminează autoritatea întregii Uniuni Europene. Interesele financiare ale uniunii trebuie protejate împotriva hoţilor. Fiecare dintre deciziile nostre trebuie să le permită cetatenilor să se simtă protejaţi."

Totodată, domnia lui şi-a împărtăşit viziunile unei Europe bazate pe surse regenerabile de energie şi pe o comunicare digitală:

"Ar fi iresponsabil să ne bazăm pe state din afara UE să facem investiţii digitale şi verzi. Construcţia unei noi Europe nu trebuie să îngradească liberatăţile cetăţeneşti. Să construim o Europă care nu se clatină in faţa unui lider turc brutal sau a unui Putin care vrea să semene discordie, acesta este scopul nostru.

Europa trebuie să fie un reper de stabilitate în faţa cetăţenilor. UE a oferit câteva răspunsuri bune în utimul timp, dar oamenii aşteaptă o uniune concretă, reactivă şi solidară în continuare."

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. gaunosul asta tine un discurs ? interesant

    1. Julian e reprezentantul progresismului globalist in Romania, adică hidra mondială care vrea să sclavageasca omenirea deci nu trebuie luat in seama.

    Păcăliciul ăsta de Cioloș a făcut praf încasările bugetare (33%->29.6% PIB) în 2016, într-un an de boom economic, iar acum dă lecții.

    Excelență faceți vă rog un pas, dacă nu chiar doi în spate. Începeți sa deveniți enervant în încercarea de a demonstra nimic. Ce ați avut de demonstrat ați demonstrat. Ajunge, e destul, vă credem pe cuvânt de neonoare.

    Julien, n-ar fi mai bine sa consulți poporul român în aceste probleme, să-i întrebi pe oameni ce părere au despre Ursula și globalizare fara voia lor, daca le place noul proiect in care vor fi solidari în sclavie?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb