Daniel Băluţă: "PSD este partidul care a reuşit să scoată România din comunism"

F.D.
Politică / 24 august

Sursa foto: Facebook

Sursa foto: Facebook

Partidul Social Democrat este cel care a reuşit "să scoată România din comunism" şi să o readucă în sânul familiilor occidentale, a susţinut primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă, relatează Agerpres.

"PSD este partidul care a reuşit să scoată România din comunism şi să o readucă în sânul familiilor occidentale, în rândul economiilor dezvoltate şi al democraţiilor consolidate. Sunt aici pentru că eu cred că împreună cu Marcel, Sorin, Mihai, împreună cu voi toţi, colegi aflaţi aici, în această sală vom obţine în acest an cea mai importantă victorie din ultimii 20 de ani", a declarat Băluţă, la Congresul PSD.

El şi-a exprimat convingerea că Marcel Ciolacu va fii viitorul preşedinte al României şi a adăugat că "PSD a fost atacat ani de zile", iar adversarii săi politici "s-au hrănit cu ură, bombardându-i zilnic pe români cu mesaje negative, care i-au gonit din ţară ori i-am manipulat în folos electoral".

"Noi am răspuns aşa cum un partid responsabil se cuvine să acţioneze, în interesul cetăţenilor săi: mai mulţi bani europeni pentru România, mai mulţi kilometri de autostradă, oraşe mai curate, agricultură mai performantă, investiţii masive în economie şi sprijin pentru antreprenorul român", a adăugat Băluţă.

Edilul a precizat că Sectorul 4 a atras în ultimii ani 3,5 miliarde de euro, din fonduri UE, naţionale sau locale, transformându-se "din săracul dormitor al Capitalei într-o adevărat Capitală".

Băluţă s-a declarat onorat de propunerea de a lucra alături de Marcel Ciolacu, în calitate de prim-vicepreşedinte PSD.

Potrivit acestuia, a venit timpul, după 20 de ani, ca "cel mai responsabil, cel mai serios şi cel mai respectat partid" să le ofere românilor un preşedinte care "să mobilizeze toate energiile acestui popor, să îi aducă acasă fiii şi fiicele risipiţi prin toate colţurile lumii".

"Cu Marcel Ciolacu preşedinte, românii vor trece liberi frontierele terestre Schengen, scăpând de cozile umilinţei la vămi. Cu Marcel Ciolacu preşedinte, România va fi membră în cea mai puternică organizaţie economică mondială, OCDE. Cu Marcel Ciolacu preşedinte, ne vom bucura cu adevărat de respect pe scena internaţională şi de calitatea vieţii la noi acasă", a transmis social-democratul.

Opinia Cititorului ( 2 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. Procentul oferit din PIB pensiilor este prea mic .Procentul de 9 la suta nu este suficient de mare spre a se acoperi cresterile la raft . . Pensiile babane ramin in plata .impozitele ce se indreapta catre toti cetatenii este identic cu cel pus de comunisti in 1960 fostilor liberprofesionisti care nu l-au mai putut plati dind astfel faliment .Favorizati sunt doar cei angajati la stat care primesc banii fara sa aiba procente de crestere in aceste intreprinedri . Activele statale nu se vind de catre PSD chiar daca Bruxellul o cere ci ramin parte a unui jaf comun .Marii evazionisti nu sunt penalizati iar marile probleme din Sanatate si Ivatamint ramin nerezolvate ba chiar nepedewpsite de nimeni .Ciuca sau Geoana vor cistiga alegerile posibil impreuna .

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

    Partidul Social Democrat este cel care a reuşit "să scoată România din comunism" şi sa-l bage in criptocomunismul psd.

    Bravo, ba baluta!

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

23 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9767
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4754
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2522
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8753
Gram de aur (XAU)Gram de aur359.7295

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb