DELOITTE ROMÂNIA: Vladimir Aninoiu la conducerea echipei de tehnologie din cadrul practicii de Consultanţă

M.I.
Companii / 11 februarie 2019

Vladimir Aninoiu

Vladimir Aninoiu

Vladimir Aninoiu este noul director care conduce echipa de tehnologie din cadrul practicii de Consultanţă în management, poziţie din care îi raportează lui Dinu Bumbăcea, Partener coordonator Consultanţă. Vladimir Aninoiu conduce o echipă de consultanţi specializaţi în tehnologie, care oferă servicii ce răspund provocărilor specifice celei de-a patra revoluţii industriale.

Alexandru Reff, Country Managing Partner, Deloitte România şi Moldova, a declarat: "Sunt mândru să îi urez bun venit în echipă lui Vladimir, ale cărui cunoştinţe vaste în domeniul tehnologiei şi a cărui experienţă în zona digitală vor reprezenta avantaje importante pentru clienţii noştri. Prin contribuţia sa, consolidăm competenţele practicii noastre de Consultanţă şi capacitatea de a oferi soluţii integrate, de la idee la implementare, pe măsura reputaţiei noastre de lider global în consultanţă în tehnologie".

Deloitte operează Centrul European de Servicii în Bucureşti, care are peste 400 de angajaţi experţi în IT şi care oferă servicii bazate pe SAP, analize de date şi management al informaţiei (AIM), precum şi tehnologii digitale, atât pentru clienţi din România, cât şi din alte pieţe europene mari, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei noastre.

La nivel global, Deloitte este recunoscut de mai mulţi ani drept lider în consultanţa în tehnologie şi în domeniul transformării digitale, inclusiv prin intermediul parteneriatelor cu Apple, Facebook, Amazon, SAP, Salesforce şi alti giganţi în tehnologie.

Deloitte furnizează la nivel global servicii de audit, consultanţă, servicii juridice, consultanţă financiară şi managementul riscului, servicii de consultanţă fiscală şi alte servicii adiacente către clienţi din sectorul public şi privat provenind din industrii variate. Patru din cinci companii prezente în topul Fortune Global 500 sunt clienţi Deloitte, prin intermediul reţelei sale globale de firme membre care activează în peste 150 de ţări şi teritorii, oferind resurse internaţionale, perspective locale şi servicii de cea mai înaltă calitate pentru a aborda provocări de business complexe.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb