Depozitarul Central a devenit membru AmCham Romania

V.B.
Piaţa de Capital / 23 septembrie 2014

Depozitarul Central a devenit, vineri, membru al American Chamber of Commerce in Romania (AmCham Romania), potrivit unui comunicat trimis astăzi redacţiei.

"Participarea Depozitarului Central în calitate de membru va sustine procesul de dezvoltare sustenabilă a pieţei de capital, atât din perspectiva comitetelor tehnice cât şi a grupurilor de lucru din cadrul AmCham Romania. În sprijinul şi reprezentarea intereselor AmCham, Depozitarul Central va contribui la îmbunătăţirea dialogului între piaţa locală de capital, factori de decizie şi lideri politici, va susţine idei, proiecte şi oportunităţi", se arată în documentul citat.

Cristian Agalopol, preşedintele Consiliului de Administraţie al Depozitarului Central, a declarat: "Admiterea Depozitarului Central ca membru al AmCham România este un semnal important al poziţionării pieţei de capital româneşti pe o direcţie puternică de reformare şi dezvoltare. De asemenea, acest parteneriat confirmă faptul că Depozitarul Central este o instituţie de referinţă în piaţa financiară, care poate contribui cu experienţă, idei bune şi valoare adăugată. Sunt convins că dialogul între toţi membrii acestei organizaţii, valorile şi principiile solide, împreună cu proiectele comune vor genera schimbări majore în piaţa de capital şi în mediul de business local".

La rândul său, Adriana Tănăsoiu, directorul general al Depozitarului Central, a afirmat: "AmCham România, prin cultura organizaţională specifică şi prin membrii talentaţi şi dedicaţi, are puterea de a genera schimbări pozitive în mediul de business românesc. Suntem onoraţi să facem parte din această comunitate de elită şi suntem convinşi că va fi o colaborare benefică de ambele părţi: vom contribui cu experienţa şi viziunea noastră în proiectele pentru piaţa de capital şi, în acelaşi timp, vom fi parte a unui flux continuu de idei, know-how şi valori", a declarat doamna.

AmCham Romania este "ferm angajată" în facilitarea unui dialog deschis între comunitatea de afaceri şi autoritătile centrale, promovând priorităţi pentru îmbunătăţirea mediului de afaceri şi creşterea competitivităţii ţării noastre în plan regional şi european, conchide comunicatul.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Experienta de care vorbeste d/na tanasoia a ajutat la subtiliyarea actiunilor ce le/au avut pentru intermediere la Harinvest si nu numai. Sunt pagubiti carora li s/au luat DIRECT din DEPOYITAR. Poate era bine sa se pronunte altfel> ca va profita de experienta celor lalti membrii in piata de capital si sa nu mai existe inca un Cayul Harinvest, Carpatica Investment Pitesti sau furt de Identitate ca in cayul resp FMI

    1. AVETI PERFECTA DREPTATE !Depoyitarul Central, ASF /ul si mai nou Fondul de Compensare ,se comporta de parca nu s/a intamplat nimic. COMPETITIVITATEA CRESTE PRIN CORECTITUDINE ,NU PRIN NEGLIJENTA!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb