DHL Express au lansat aplicaţia eTransport Hub

A.D.
Companii / 22 octombrie

DHL Express au lansat aplicaţia eTransport Hub

DHL Express au lansat aplicaţia eTransport Hub, menită să faciliteze parcursul clienţilor săi în obţinerea documentaţie necesare, în conformitate cu sistemul naţional de monitorizare a transportului de mărfuri cu risc fiscal ridicat pe teritoriul ţării, eTransport.

Potrivit unui comunicat la redacţie, aplicaţia a fost creată şi personalizată pentru partenerii DHL, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor acestora şi a-i ajuta să obţină codul UIT cât mai simplu şi în cel mai scurt timp, simplificând procesele complexe pentru declararea în sistemul ANAF a transporturilor cu risc fiscal ridicat.

Potrivit comunicatului, DHL eTransport HUB aduce numeroase beneficii:Integrare Token ANAF eTransport, care simplifică onboarding-ul clienţilor cu integrarea token-urilor ANAF eTransport, asigurând conformitatea din prima zi; protocoale Avansate de Securitate, ceea ce înseamnă că datele clienţilor sunt protejate prin securitate de nivel înalt, inclusiv CUI (Cod Unic de Identificare) şi autentificare cu cheie secretă; integrare cu sistemele DHL, adică acces la date în timp real prin integrarea directă în sistemele logistice DHL, minimizând introducerea manuală a datelor şi îmbunătăţind acurateţeaş usor de utilzat; aplicaţia este accesibilă şi de pe mobil; alerte în timp real - utilizatorii primesc notificări instantanee pentru actualizări importante, inclusiv schimbările UIT şi statusul transportului, pentru a fi permanent informat şi altele.

"Suntem extrem de mândri de realizarea echipei PROCESIO şi de colaborarea strânsă cu echipa DHL România în dezvoltarea DHL eTransport HUB. Această soluţie nu doar simplifică procesele complexe pentru declararea în sistemul ANAF a transporturilor cu risc fiscal ridicat, ci acoperă generarea automată a codurilor UIT pentru transporturi intra-comunitare, pe teritoriul României, precum şi pentru importuri şi exporturi, asigurând conformitatea şi eficienţa în toate etapele fluxului logistic. Colaborarea noastră a fost un adevărat exemplu de sinergie, iar succesul acestui proiect reflectă angajamentul ambelor echipe de a livra excelenţă tehnologică. Prin integrarea avansată cu sistemele ANAF şi infrastructura logistică DHL,

am reuşit să creăm o platformă inovatoare, scalabilă şi de înaltă securitate, care răspunde nevoilor companiilor într-un mod adaptat şi eficient. Eforturile echipei PROCESIO, în parteneriat cu DHL, au deschis noi oportunităţi de automatizare şi optimizare, consolidând un ecosistem de transport modern şi pregătit pentru viitor", a declarat Marian VOICU, Co-Founder & Deputy CEO PROCESIO.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

25 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9732
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5955
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3022
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9656
Gram de aur (XAU)Gram de aur401.8823

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
ccib.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
fleetconference.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb