DIGI este principala opţiune de portare a utilizatorilor de telefonie din România

G.D.
Companii / 17 octombrie 2022

DIGI este principala opţiune de portare a utilizatorilor de telefonie din România

Datorită acoperirii naţionale cu 4G şi a ofertei accesibile tuturor utilizatorilor de servicii mobile, din mediul urban şi rural, DIGI rămâne în topul portabilităţii, cu peste 555.700 de numere mobile şi fixe portate în primele nouă luni din 2022, dintre care peste 193.100 de numere au fost atrase în al treilea trimestru, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit statisticilor comunicate de Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM) şi prelucrate de companie, DIGI îşi menţine, de 14 ani, poziţia în rândul operatorilor de telecomunicaţii, în ceea ce priveşte portabilitatea mobilă şi fixă, depăşind 3.8 milioane de numere portate la finalul lunii septembrie.

Conform sursei citate, în ultimul trimestru, dintre cele peste 193.100 de numere adăugate în portofoliu, prin portare, peste 187.000 au fost înregistrate în reţeaua de telefonie mobilă, iar mai mult de 5.800 de numere în reţeaua fixă. Astfel, datele indică o creştere de 35% a numărului de utilizatori atraşi în reţeaua DIGI la nivel general şi de 36% pe segmentul mobil, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului 2021 (iulie-septembrie). Media lunară în ceea ce priveşte portarea în reţeaua mobilă, aferentă celui de-al treilea trimestru, a fost de peste 62.400.

Pachetul complet de beneficii oferite la abonamente, respectiv traficul de internet şi minutele naţionale nelimitate, tarifele accesibile în roaming, SMS-urile nelimitate în reţeaua proprie, precum şi telefoanele la preţuri avantajoase sunt doar câteva dintre motivele pentru care zeci de mii de români aleg lunar să îşi porteze numerele în reţeaua DIGI.

În acelaşi timp, calitatea serviciilor, precum şi menţinerea numărului de telefon la schimbarea operatorului, se numără printre atuurile serviciului de portabilitate. Prin intermediul site-ului DIGI.ro, utilizatorii pot completa formularul, simplu şi rapid, iar în doar 3 zile lucrătoare numărul de telefon va fi activ în reţeaua Digi Mobil.

Compania investeşte continuu în infrastructură pentru a creşte perfomanţa serviciilor, iar, în prezent, reţeaua mobilă are acoperire outdoor de peste 99,5% din populaţia României. Din 2019, DIGI a lansat serviciul 5G, care este disponibil în Bucureşti şi în alte 13 oraşe din ţară, se menţionează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb