DIRECTORUL INSTITUTULUI DE PSIHIATRIE SOCOLA, CĂTRE LIBERALI: "Depresia poate avea consecinţe grave... Vă aşteptăm cu drag"

Andrei Stan
Politică / 15 decembrie 2016

Gabriel Oprişanu (Sursa foto: Facebook)

Gabriel Oprişanu (Sursa foto: Facebook)



Directorul Institutului de Psihiatrie Socola, Gabriel Oprişanu, care a ajuns la conducerea instituţiei în timpul guvernării PSD, după ce ocupase postul de consilier al ministrului Sănătăţii, a postat pe contul său de Facebook o invitaţie adresată liberalilor afectaţi de înfrângerea la alegerile parlamentare, precizând că le poate oferi "sprijin psihologic de înaltă clasă" şi că "îi aşteaptă cu drag", scrie publicaţia Botosaneanul.ro.

Directorul Institutului de Psihiatrie a postat: "Sigur... nu aş dori să fiu arogant dar.... în caz de depresie, învinşilor de ieri, le oferim consultanţă de specialitate şi sprijin psihologic de înaltă clasă. Atenţie!!!! Depresia poate avea consecinţe grave.......Adresa B-dul Bucium 36 Institutul de Psihiatrie Socola. Vă aşteptăm cu drag".

Între timp, mesajul nu mai apare pe reţeaua de socializare.

Botosaneanul.ro precizează că Oprişanu a ataşat şi un scurt material video, în care se confruntă într-o luptă un PSD-ist cu un PNL-ist şi care, bineînţeles, este câştigată de primul dintre ei.

Potrivit publicaţiei citate, Gabriel Oprişanu a ocupat funcţia de director al Direcţiei de Sănătate Publică Botoşani în guvernarea liberală, când prim-ministru era Călin Popescu Tăriceanu. În 2008 a candidat din partea PNL la Senat cu sloganul "Sănătate Botoşani", eşuând însă în tentativa de a intra în Parlament. În perioada în care preşedinte al Consiliului Judeţean Botoşani era PDL-istul de atunci Mihai Ţâbuleac, a dobândit postul de director al Spitalului de Psihiatrie, subordonat CJ-ului. Treptat, odată cu avansarea spre şi la guvernare a PSD-ului, şi-a descoperit valenţele social-democrate, ajungând chiar consilier al ministrului Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb