DOMINIC FRITZ:  "Pentru prima oară, banii pe care îi fac cei care parazitează domeniul public vor fi confiscaţi"

G.D.
Miscellanea / 24 iulie 2022

"Pentru prima oară, banii pe care îi fac cei care parazitează domeniul public vor fi confiscaţi"

Primarul municipiului Timişoara, Dominic Fritz, a anunţat astăzi pe pagina sa de Facebook că primăria a câştigat, în instanţă, în faţa unui club căruia i-a fost suspendată activitatea deoarece nu funcţional legal, astfel că acest club trebuie să achite suma de 250.000 de lei, bani obţinuţi pe perioada în care funcţiona ilegal. Fritz a precizat că alte 10 cazuri punctuale sunt în lucru, relatează News.ro.

"Săptămâna asta am înregistrat o victorie de etapă importantă pentru respectarea legii în Timişoara. Instanţa ne-a dat dreptate când am cerut confiscarea veniturilor obţinute de clubul Heaven în perioada când Poliţia Locală i-a suspendat activitatea pentru că funcţiona ilegal. Este vorba de peste 250.000 lei. Pentru prima oară, banii pe care îi fac cei care parazitează domeniul public si bazele sportive ale oraşului, ignorând legea şi sfidând Primăria şi Poliţia Locală, vor fi confiscaţi. Este o măsură de a restabili echilibrul între cei mulţi care respectă regulile şi funcţionează legal şi ceilalţi care cred că se poate oricum, pentru că aşa au fost învăţaţi până acum", a scris Fritz pe Facebook.

Edilul din Timişoara a arătat că alte zece cazuri punctuale sunt în lucru în care domeniul public al oraşului este ocupat ilegal.

"Avem în lucru peste 10 cazuri punctuale, care ocupă fără niciun titlu zeci de hectare din patrimoniul oraşului, pe care au construit ilegal, au deschis cluburi, terase, baze de agrement, fac milioane fără să plătească un leu bugetului local. Măsuri vor urma în fiecare caz în parte. Este o luptă pe care clasa politică locală a evitat-o până acum, dar pe care mi-o asum. Pas cu pas, facem Timişoara bine", mai scrie Fritz.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. neo-marxisti imputiti !

    bai prietenilor de la USR-PLUS ... un comunist marxist CONFISCA, un liberal intareste mecanismele de control la nivelul statului ca sa nu se mai fure!  

    intotdeauna am stiut ca sunteti deosebit de periculosi pentru democratia din Romania.  

    acum mi-ati reconfirmat-o pui de Lenin si Stalin si Marx! 

    la gunoiul istoriei cu neo-marxismul progresist! acolo le e locul sobolanilor " made in varza de Bruxelles" !  

    1. Bai nebunule, calmează-te! Ce sunt toate invectivele astea pe care le debitezi? Daca sunt bani obținuți în condiții de ilegalitate, ii iei înapoi, nu e logic? Așa e peste tot in lumea civilizată!

      Sunt invective prostesti. Omul nu stie ce e aia nici neomarxism, nici marxism, nici comunism, dar nici liberalism. De cand confiscarea banilor furati este marxism? De cand este liberala intarirea mecanismelor de control? Si de cand ea previne furtul (cand, de fapt, doar il constata)? Hai ca ai ajuns la ceeasi virtuozitate cu cel care semneaza "comenturi cretine"!

      Si ia spune-ne, cand se sfarseste razboiul din Ucraina? Pe 23? Pe 23, care? 

    Mai ramane sa si plătească si sa intre in legalitate. 250000 lei sunt 50000 euro e ceva si nu prea. Cluburile vechi din oras sufera nu din cauza lui Fritz ci din cauza concurentei celor noi si a noului cool - chiar vara asta nici n am auzit de Heaven. Asa ca, probabil, patronul de la Heaven se va concentra pe celalate afaceri iar din disputa cu primaria, cu putin tact, va scoate capital de imagine.

    Iar de la primar astept sugestii pentru terenurile ce vor fi recuperate, cu cluburi sa nu ele sunt relativ goale, dar cartierele noi le-au ajuns la poarta. Asta va fi alternativa alte blocuri, hoteluri sau palate de evenimente.

    Atunci mai bine raman asa.  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb