Donald Trump nu este suspect, pentru moment, în ancheta rusă a lui Mueller

M.D.
Internaţional / 4 aprilie 2018

Donald Trump nu este suspect, pentru moment, în ancheta rusă a lui Mueller

Procurorul special american, Robert Mueller, le-a comunicat, luna trecută, avocaţilor preşedintelui Donald Trump că nu-l considera, "în acest stadiu", suspect pe şeful statului în ancheta rusă, dezvăluie The Washington Post (WP), scrie Reuters.

În cadrul unor negocieri private pe care le-au purtat la începutul lui martie în vederea stabilirii unei audieri a locatarului Casei Albe, Robert Mueller a vorbit despre Trump ca despre un "subiect" al anchetei sale cu privire la amestecul rus în alegerile prezidenţiale americane din 2016, scrie cotidianul, în ediţia de marţi, citând trei persoane care au cunoştiinţă de cauză referitor la acest subiect.

Termenul "subiect" arată că, persoana respectivă continuă să facă obiectul anchetei, însă că nu există suficiente probe în vederea declanşării unei urmăriri.

Echipa lui Mueller compilează un raport despre acţiunile lui Trump ca preşedinte şi orice eventuală obstrucţionare a justiţiei, lucru pe care procurorul special l-a comunicat de asemenea avocaţilor lui Trump, au declarat două surse pentru WP.

CNN a dezvăluit, vineri, citând două surse la curent cu aceste discuţii, că avocaţi ale ambelor părţi au discutat faţă în faţă despre subiecte în legătură cu care anchetatorii ar putea să-l integorgheze pe preşedintele Statelor Unite.

Postul a dezvăluit în ianuarie că echipa lui Mueller le-a prezentat avocaţilor lui Trump subiecte generale în vederea unui interogatoriu, precum cererea acestuia adresată directorului FBI de la acea vreme, James Comey, de a abandona ancheta cu privire la fostul consilier pe probleme de securitate, Michael Flynn, reacţia sa faţă de declaraţiile lui Comey în cadrul unei audieri în Congres, în mai 2017 şi contactul său cu oficiali din serviciile de informaţii cu privire la ancheta rusă.

Echipa lui Mueller anchetează cu privire la amestecul Rusiei în alegerile din Statele Unite în 2016 şi o eventuală complicitate între echipa de campanie a lui Trump cu Moscova.

Atât ruşii, cât şi Trump, au negat în mod repetat orice complicitate.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb