Dorel Duţă, noul preşedinte UNSICAR

A.C.
Companii / 11 decembrie 2017

Logo UNSICAR (Sursa foto: Facebook)

Logo UNSICAR (Sursa foto: Facebook)

Dorel Duţă a fost ales noul preşedinte al Uniunii Naţionale a Societăţilor de Intermediere şi Consultanţă în Asigurări din România (UNSICAR), în urma voturilor exprimate de membrii asociaţiei în cadrul Adunării Generale din data de 11 decembrie 2017, potrivit unui comunicat de presă al organizaţiei remis Redacţiei.

Dorel Duţă activează din în anul 1995 în industria de asigurări. Şi-a început activitatea la Asigurări Ion Ţiriac ASIT, după care a intrat în piaţa brokerajului de asigurare, în anul 2000. Dorel Duţă este asociat şi director general la Hobbit Broker de Asigurare şi este membru UNSICAR începând din decembrie 2000. Începând din anul 2014, el este membru CD al UNSICAR.

De asemenea, organizaţia a anunţat un nou Consiliu Director, ce este format din Rodica Fuicu (Asig Management), Bogdan Andriescu (Risk Control), Dorel Duţă (Hobbit Broker de Asigurare), Victor Şraer (Otto Broker) şi Ionel Dima (AVUS International).

"Preşedintele UNSICAR este ales, conform statutului Uniunii, dintre membrii Consiliului Director", menţionează comunicatul.

Noul Consiliu Director va prelua mandatul până la data de 31 martie 2018.

Dorel Duţă a precizat: "Mulţumesc colegilor din UNSICAR pentru votul de încredere pe care mi l-au acordat. Împreună cu Bogdan Andriescu şi ceilalţi colegi din Consiliul Director vom continua acţiunile şi demersurile de dezvoltare a pieţei de brokeraj de asigurare".

Bogdan Andriescu a menţionat: "Misiunea mea la UNSICAR va continua ca membru al Consiliului Director. Împreună cu colegii mei membri UNSICAR, vom merge mai departe în susţinerea intereselor pieţei de brokeraj de asigurare, cu atât mai mult cu cât anul ce urmează va fi unul extrem de dificil pentru noi. Avem o echipă nouă la conducerea Uniunii, dar obiectivele noastre pe termen lung sunt aceleaşi ca şi până acum - dezvoltarea pieţei de brokeraj de asigurare, protecţia intereselor clienţilor noştri, creşterea gradului de educaţie financiară şi de profesionalizare a industriei".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb