Driver Universal de Printare de la Konica Minolta oferă costuri reduse de administrare

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 22 septembrie 2009

"Konica Minolta" anunţă lansarea Driver-ului Universal pentru Printare, un driver de printare unic pentru toate echipamentele compatibile PCL6 sau PostScript de la Konica Minolta şi de la alţi producători. Acest puternic instrument aduce mai multă eficienţă în procesul de integrare a echipamentelor în toate tipurile de birouri, mici, medii sau mari. Cu o interfaţă unică pentru utilizator, Driver-ul Universal de Printare de la Konica Minolta oferă diverse beneficii atât administratorilor IT, cât şi utilizatorilor.

Viorica Mocanu, Marketing Manager Konica Minolta Business Solutions România, declară: "Prin implementarea Driver-ului Universal pentru Printare, experţii IT pot reduce semnificativ timpul şi costurile de administrare. Până acum erau nevoiţi să instaleze drivere pentru fiecare echipament. Driver-ul Universal pentru Printare elimină nu numai maratonul instalărilor, ci şi necesitatea testării funcţiilor complexe, întrucât driver-ul este acelaşi pentru fiecare echipament integrat."

Pe lângă aceste beneficii pentru administratorii IT, Driver-ul Universal pentru Printare de la Konica Minolta ajută utilizatorii care folosesc mai multe imprimante. Driver-ul unic răspunde perfect tuturor cerinţelor acestora: detectează automat imprimantele de reţea şi afişează o listă din care utilizatorul îşi poate alege echipamentul de printare. Operatorii pot să configureze cu uşurinţă echipamentele multifuncţionale şi imprimantele noi conectate în reţea.

Noul driver de printare de la Konica Minolta este mai mult decât convenabil. Datorită interfeţei unice pentru utilizatori a acestui driver, nu este necesar ca utilizatorii să înveţe funcţiile mai multor interfeţe pentru a putea opera echipamentele. Interfaţa unică oferă toate funcţionalităţile, inclusiv setările de layout, finisare şi calitate pentru imprimantele pre-instalate. Toate funcţionalităţile de bază precum formatul hârtiei şi tipul printării se aplică tuturor echipamentelor, fără a instala drivere specifice.

O altă funcţionalitate cheie a Driver-ului Universal de Printare de la Konica Minolta este filtrul specific de căutare după un set de criterii stabilit de utilizator. Astfel, dacă, de exemplu, un operator trebuie să printeze un document duplex A3, color, la calitate înaltă, alege pur şi simplu atributele respective: culoare, A3, duplex în câmpurile interfeţei. Filtrul îi va indica toate echipamentele care corespund criteriilor de căutare. Pentru şi mai multă uşurinţă de utilizare, rezultatele căutării includ şi informaţii detaliate ca viteza de printare sau locaţia echipamentului.

Viorica Mocanu: "Driver-ul Universal pentru Printare uşurează munca, accesul la setările de printare fiind rapid. Istoricul din Driver-ul Universal pentru Printare oferă informaţii despre echipamentele recent folosite. În plus, utilizatorii pot alege dintr-o gamă de opţiuni simple, cum ar fi conectarea automată a driver-ului la ultimul echipament folosit sau crearea de icon-uri pentru imprimante. Acestea reprezintă funcţii independente pe care utilizatorii le pot selecta sau deselecta. Driver-ul Universal pentru Printare reprezintă cu adevărat un instrument puternic, care oferă utilizatorilor şi administratorilor IT maximul de control şi confort al printării zilnice."

Konica Minolta Business Solutions România SRL a fost înfiinţată la 1 octombrie 2003, pe structurile companiei Minolta România, ca urmare a fuziunii la nivel internaţional dintre Minolta Co. şi Konica Corporation iniţiată în ianuarie 2003 şi finalizată în octombrie 2003, prin înfiinţarea noii companii Konica Minolta Holdings, Inc. Konica Minolta Business Solutions România a păstrat structurile şi canalele de vânzări ale Minolta România, beneficiind de experienţa de peste 10 ani de existenţă pe piaţa românească şi o reţea de distribuţie de peste 80 de parteneri. Ca şi în anii precedenţi, rezultatele anului 2008 plasează Konica Minolta în topul furnizorilor de echipamente de birou din România.

Konica Minolta Business Solutions România distribuie şi asigură servicii pentru copiatoare, faxuri, imprimante, echipamente multifuncţionale şi oferă soluţii complete de management al documentelor.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb