Drulă: "Am avut o discuţie cu Elena Lasconi şi i-am cerut retragerea din campania pentru europarlamentare"

S.B.
Politică / 5 noiembrie 2023

Drulă: "Am avut o discuţie cu Elena Lasconi şi i-am cerut retragerea din campania pentru europarlamentare"

Preşedintele USR Cătălin Drulă anunţă că a avut o discuţie cu Elena Lasconi şi i-a cerut retragerea din campania pentru europarlamentare, după scandalul provocat de declaraţiile acesteia privind votul la referendumul pentru familie şi că a decis convocarea Biroului Naţional al USR în această seară, informează news.ro.

"Am avut o discuţie cu Elena Lasconi şi i-am cerut retragerea din campania pentru europarlamentare. Am decis convocarea Biroului Naţional al USR în această seară pentru formalizarea acestei decizii. Am certitudinea că Elena a înţeles că întreaga discuţie publică din ultimele 24 de ore, împreună cu situaţia personală devenită publică, afectează campania şi concentrarea USR pe lupta cu monstrul PSD-PNL. Elena va continua să muncească pentru câmpulungeni şi va avea sprijin pentru a face performanţă în administraţie", afirmă preşedintele USR.

El spune că USR are de dus o luptă grea şi importantă în 2024.

"Astăzi, mai mult decât oricând, România are nevoie de o alternativă de dreapta şi de soluţii liberale.

În faţa unei guvernări corupte şi a isteriei extremiste, avem cu toţii nevoie de o schimbare reală. Vom continua să muncim zi de zi pentru a construi această schimbare", conchide el.

Elena Lasconi, cap de listă USR la alegerile europarlamentare, a dezvăluit că a votat "DA" la referendumul pentru familia tradiţională din 2018. "Eu sunt creştină, sunt ortodoxă şi consider că familia este formată dintr-o femeie şi un bărbat", a spus Lasconi la Prima TV.

Ea a fost criticată atît de foşti colegi aflaţi acum la REPER, dar şi de colega sa departid, Clotilde Armand.

Cea mai dură reacţie a venit, însă, din partea fiicei sale, care, într-o postare pe Instagram, printre lacrimi, s-a declarat "în şoc şi absolut dezgustată", afirmând: "Această discriminare jegoasă nu are loc la mine în familie şi din acest motiv nu o mai susţin pe mama din acest moment".

Opinia Cititorului ( 24 )

  1. bine ca alungati toti oamenii buni, care ar trage partidul in sus... Eu personal sunt cu totul de acord cu casatoriile intre homosexuali si apreciez oamenii numai dupa merite, iar orientarea sexuala nu are nicio importanta, dar mi se pare exagerat sa eliminati de pe liste o doamna adevarata, cum este Elena Lasconi...

    1. Orientare sexuala nu are importanta,dar natalitatea e importanta pt o tara?

      O fi mai importanta decat orientarea sexuals sau o trecem la si altele? 

      Natalitatea trebuie sa fie PRIMA PRIORITATE pentru o tara cu spor negativ,iar homo si lesbienele nu ajuta la asa ceva ,parintii le au dat viata la acesti destepti ca sa aiba parte de nepoti nu placeri dosnice! 

      Bravo sefu,ia le cu ranga!

      SCANDALUL din USR,care o declara INDEZIRABILA pe ELENA LASCONI,pentru faptul ca a VOTAT RATIONAL la REFERENDUL pentru FAMILIE,le arata ROMANILOR ca aceasta ADUNATURA de STRAINI,trimisi in Romania de SOROS,pentru a DESTABILIZA TARA,este la fel de PERICULOASA ca si TERORISTII din ISIS.Romania,este o TARA in care 90% dintre romani,sunt ORTODOCSI si cred ca apucaturile LGTBQ,promovate de USR,sunt niste APUCATURI SATANICE. Vreau sa iasa LGTBQ,DRULA si sa le spuna romanilor,cum a fost adus el pe aceasta lume. El,este facut din doi TATI,sau din doua MAME.? Daca da,atunci,sa il ia pe BARNA,sa mearga in CISMIGIU pe o BANCA si sa le arate romanilor pe viu,cum pot ei procrea prin fecundarea dintre ei,un copil. Acelasi lucru,sa faca si FATA,ELENREI LASCONI,care sa o FECUNDEZE si ea PUBLIC per CLOTILDE sa ne arate daca una din ele o sa poata naste din dragostea dintre ele un COPIL. Este FOARTE BINE ca inainte cu un an de VIITOARELE ALEGERI, ADUNATURA care se numeste USR,atenteaza la FIBRA POPORULUI ROMAN. Sper ca acesti asazisi PROGRESISTI,sa fie EXCLUSI prin VOT de catre Romani si trimisi in TARILE asazis DEMOCRATE de unde au fost trimisi in Romania si pe strazile din PARIS,BERLIN,MILANO sau MADRID,sa vedem numai LGRBQ,care se impreuneaza,sporind NATALITATEA acestor TARI.!

    Ati avut si voi un competent in partid.Singurul.Merita sa fie alungat la monstru corupt PSD-PNL.Drula ,daca analizezi cu atentie siuatia membrilor vostrii de patid rapoat la cat de putini suneri si la cati incompeni si coupt aveiti,in asa putin timp de guvnare, si cate scandaluri au iscat acesta vei constata ca sunteti cl mai corup si neserios parid

    1. la ce competenta te referi , la gargara de prompterista ? e plina lumea de tute din astea , specialiste in vorbit frumos

    Drula este slab. reactioneaza la istericalele Clotildei. Pacat de cei care au crezut in USR.

    Elena Lasconi e un trigger pentru USR, pacat ca nu intelegeti asta. Eu sunt un sustinator al familiilor de homosexuali, dar as vota cu Elena

    1. cam multi sustinatori ai familiilor homo pe aici.

      Cand ati fost ultima oara la biserica, la spovedit??

      este una care posteaza de mai multe ori din preajma prompteristei , poate chiar fica-sa lesbiana .

    faceti tot posibilul ca sa ne dati pe mana moscovitilor din Aur???? Vad ca dreapta din Romania parca e setata sa ne arunce in ghearele Aur, sa ne scoata din UE si sa ajungem pe mana rusilor!!!! In primavara daca vad ca dreapta ne arunca in mana aur/rusilor, imi vand toate actiunile sa ma mut in Grecia

    1. Te muti in Grecia care e deja in buzunarul mujicilor:-)...vorbesc unii sa se afle in treaba:-)

    vad ca fica ei arunca cu noroi in mama ei, rusine fato! Eu sustin din tot sufletul homosexualii, dar mi se pare incredibil ca o fiica sa declare asa ceva despre cea care n-a dormit nopti cand ea plangea si care a tremurat la fiecare stranut al ei cand era mica, rusine mare fetito!

    1. eee ce conteaza a ajuns mare ...iubitoare de lgbt. e bine totusi astia nu se pot reproduce. natura ii rezolva ..natural

      E si asta adevarat doar ca vor sa infieze copii iar puterea exemplului....

    Oana Lasoni, sa-ti fie mare rusine pentru felul in care te porti cu mama ta, daca asta este viitorul, ca parintii sa fie calcati in picioare de proprii copii, nu vreau sa vad un asa viitor. Vreau sa vad familii iubitoare, nu conteaza ca sunt heterosexuale sau homosexuale, dar nu vreau sa vad o fiica asa de .

    Catalin Drula, noul "Johannis",

    romanii merita tot ce e mai bun 

    Stai liniștit Drula, ca eu nu mai votez USR...

    MULȚUMESC.  

    marxistii s-au intors!

    Practic a te declara creștin și a emite o opinie despre modul în care vezi familia te face incompatibil cu USR. Prin deducție logica acest partid este anti creștin și anti familie.

    1. Si probabil chiar au reprezentativitate mare si sunt in ton cu gandirea poporului.

      Oamenii astia nu mai vad guvernare niciodata. 

    Astia de la usr si-au taiat singuri craca de sub picioare cu sustinerea lgbt ...Cine -i mai voteaza?

    Pana la urma femeia a votat asa cum i-a dictat constiinta si chiar nu inteleg de ce e blamata pentru asta ca doar nu a votat cu PNL-ul ?

    usr sa va voteze cei 0,0000000000000000000001 lgbt si lesbi din Romania !!! la lada de gunoi cu voi. v-ati mintit si inselat electoratul ! nu mai vedeti vot de la mine , pa pa pa ! cred ca o sa votez pmp sau forta dreptei.

    inca o data usr se dovedeste o sageata a securitatii. cum incep sa ameninte procentele dinozaurilor psd pnl, se autosaboteaza cu o asemenea actiune. femeia aia nu are dreptul la opinie libera?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb