DS Smith şi Carlsberg Polonia introduc ambalajul Round Wrap

R.S.
Companii / 8 iulie

DS Smith şi Carlsberg Polonia introduc ambalajul Round Wrap

DS Smith a colaborat cu Carlsberg în Polonia pentru a introduce DS Smith Round Wrap în liniile de produse selectate, conform unui comunicat transmis redacţiei.

Potrivit comunicatului, DS Smith Round Wrap este o soluţie inovatoare de ambalare multi-pack care rotunjeşte colţurile şi este concepută pentru a reduce emisiile de CO2 în comparaţie cu multi-pack-urile standard din carton ondulat. Astfel, soluţia de ambalare a produsului este complet reciclabilă, iar colţurile curbate contribuie la reducerea utilizării foliei de plastic pe palet.

Potrivit estimărilor, prin utilizarea Round Wrap, Carlsberg va economisi în Polonia până la 224 de tone de CO2 anual. Această formă simplă, dar inovatoare, ajută la protejarea colţurilor ambalajului şi păstrează produsele intacte în timpul transportului.

Însă avantajele nu se opresc aici: forma rotunjită a ambalajului DS Smith Round Wrap aduce beneficii importante pentru Carlsberg Polonia şi în ceea ce priveşte brandingul şi designul, oferind mai multe oportunităţi de a poziţiona identitatea de brand şi grafica pe colţurile rotunjite ale ambalajului, precum şi pe întreaga suprafaţă laterală de 360 de grade a pachetelor.

Din perspectivă de retail, un sondaj realizat de firma de cercetare Toluna în decembrie 2023* a evidenţiat preferinţa consumatorilor pentru ambalajele Round Wrap, 77% dintre respondenţi declarând că sunt mai înclinaţi să "cumpere un design îmbunătăţit Wrap Around faţă de alte soluţii".

Reinier Schlatmann, Regional Managing Director, Packaging Division, East Europe, DS Smith: "Suntem mândri să colaborăm cu Carlsberg Polonia pentru a testa DS Smith Round Wrap. Această inovaţie sustenabilă în materie de ambalaje a fost dezvoltată folosind parametrii noştri de proiectare circulară, oferind sustenabilitate, avantaje pentru lanţul de aprovizionare şi oportunităţi de branding. Acest lucru este în concordanţă cu angajamentul companiei noastre de a redefini ambalajele pentru o lume în schimbare şi cu strategia şi misiunea noastră de sustenabilitate "Now & Next', deoarece ne ajutăm clienţii să elimine deşeurile şi să se îndrepte către o economie circulară", se menţionează în comunicat.

Echipa de design DS Smith a utilizat instrumentul unic DS Smith, Circular Design Metrics (CDM), pentru a măsura impactul noii soluţii de ambalare pentru Carlsberg Polonia. Procesul implică utilizarea a opt indicatori cheie, inclusiv amprenta de carbon, proiectarea pentru reutilizare, optimizarea lanţului de aprovizionare şi gradul de utilizare a materialelor. Indicatorii relevă performanţa unui design de ambalaj şi permit echipelor de design să măsoare performanţa sa cu privire la sustenabilitate cu o acurateţe şi o perspectivă sporite.

DS Smith Round Wrap utilizează tehnologia Arcwise, iar Carlsberg Poland testează soluţia DS Smith Round Wrap pentru gamele de bere şi cidru Carlsberg, Garage şi Somersby.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb