Edenred România achiziţionează Benefit Online

I.M.
Companii / 30 iulie 2019

Adrian Sârbu, Dana Sîntejudean, Stelian Bogza

Adrian Sârbu, Dana Sîntejudean, Stelian Bogza

Edenred România, cea mai mare companie emitentă de carduri şi tichete de beneficii pentru salariaţi, a achiziţionat compania Benefit Online, cea mai mare platformă de beneficii extrasalariale flexibile din România, fondată cu 6 ani în urmă de antreprenorii Adrian Sârbu şi Stelian Bogza, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Platforma Benefit Online ajută companiile să transfere alegerea beneficiilor direct către angajaţi: aceştia îşi pot crea singuri propriul pachet de beneficii, dintr-o gamă de mii de opţiuni, atât din zona celor cu avantaje fiscale, cât şi din zona reducerilor corporate. Benefit Online are astăzi mai bine de 100.000 de utilizatori activi, din peste 250 de companii client din diverse industrii.

Dana Sîntejudean, General Manager Edenred România & Moldova, a declarat: ,,Prin achiziţia Benefit Online, Edenred îşi extinde oferta de soluţii digitale, acompaniind fiecare nivel al ecosistemului de pe piaţa muncii (angajaţi, angajatori, furnizori de beneficii). Vrem să le oferim acestora atât libertatea, cât şi instrumentele, pentru a-şi configura ei înşişi strategia şi beneficiile adaptate fiecărei companii şi fiecărui salariat. Digitalizarea, diversificarea, inovaţia permanentă sunt parte din identitatea noastră, astfel că Benefit Online ne este un partener firesc şi suntem mândri să susţinem şi să dezvoltăm platforma împreună de aici înainte".

În urma tranzacţiei, brandul Benefit Online va continua să se dezvolte cu aceeaşi echipă de management şi operaţională, beneficiind în plus de resursele de inovaţie, tehnologie şi suport comercial ale Grupului Edenred.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Am lucrat într-o companie care implementase Benefit online. Pe lângă faptul că trebuia să fii atent să îți comanzi bonurile de masa luna de luna (era o varianta sa le comanzi o data si apoi sa bifezi sa ti se descarce automat luna de luna, orice beneficiu acordat de companie era pus în contul Benefit. Dacă nu îl "comandai" sa-l primesti cash in luna respectivă, la sfarsitul anului, tot soldul pe care-l aveai in cont se transforma in cash automat aplicandu-se o cotavde impozit de peste 40%! Asa ca fugiti cat puteti de Benefit online! Aia care au vândut au dat lovitura, cei care au cumpărat au luat țeapă!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb