Enel, inclus în top 100 al noului indice Thomson Reuters pentru diversitate şi incluziune

Andrei Stan
Companii #Energie / 27 septembrie 2016

Grupul Enel a fost inclus în Top 100 al noului indicele Thomson Reuters pentru Diversitate şi Incluziune, care include peste 5.000 de companii pentru performanţa cu privire la diversitate şi incluziune conform datelor de mediu, sociale şi de guvernanţă (environmental, social and governance - ESG), colectate din surse precum rapoarte anuale, site-urile companiilor, informaţii de pe bursă, rapoarte de CSR şi ştiri.

Potrivit unui comunicat de presă al companiei, scorul de 74,75 obţinut a clasat grupul pe locul 25 în indicele creat de Thomson Reuters.

Grupul este cel mai bine clasat dintre cele cinci societăţi italiene incluse în Top 100, şi a fost, de asemenea, una dintre cele două companii de distribuţie a energiei electrice şi producători independenţi de energie (independent power producers - IPPs), conform definiţiei Thomson Reuters, incluse în Top 50 al indicelui.

"Îmbunătăţirile pe care le urmărim în fiecare zi se pot dezvolta numai într-un mediu inclusiv şi divers, iar lansarea acestui indice şi clasarea companiilor de top dintr-o serie de sectoare şi naţiuni subliniază rolul diversităţii şi incluziunii în inovare, schimbul de informaţii şi învăţare profesională în realizarea obiectivelor unei companii", a declarat CEO-ul Enel, Francesco Starace.

Indicele pentru Diversitatea şi Incluziune măsoară performanţa companiei în 24 de categorii repartizate pe patru piloni: Diversitate, Dezvoltarea Oamenilor, Incluziune şi Controverse în ştiri. Numai întreprinderile care reuşesc să obţină un scor în toţi cei patru piloni primesc un scor general, care se calculează ca o medie a scorurilor din pilon şi care variază între 100 (cel mai bun din clasă) până la zero (cel mai rău din clasă). Indicele este revizuit în fiecare trimestru, folosind cele mai recente date actualizate în baza de date ESG a Thomson Reuters.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

06 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9728
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4760
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3165
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8944
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.6244

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb