Epson anunţă două noi imprimante SureColor cu sublimare pentru textile

S.B.
Companii / 27 septembrie 2022

Epson anunţă două noi imprimante SureColor cu sublimare pentru textile

Epson anunţă lansarea a două noi produse cu sublimare de 44 de inci, pentru tipărirea pe materiale textile.

Proiectate pentru imprimare de volume mici şi medii, SureColor SC-F6400 cu 4 culori şi SureColor SC-F6400H cu 6 culori sunt ideale pentru aplicaţii precum producţia de textile, produsele personalizate şi reproducerea fotografică de nivel înalt. Imprimantele oferă o serie de îmbunătăţiri semnificative, inclusiv creşterea productivităţii şi reducerea pierderilor.

Bazate pe tehnologia revoluţionară Epson Micro TFP PrecisionCore, concepută pentru a oferi o calitate excepţională a imaginii, ambele imprimante oferă avantaje diferite, în funcţie de nevoile utilizatorului. SC-F6400 creşte productivitatea cu 20% faţă de modelul predecesor, SC-F6300. SC-F6400H oferă o gamă cromatică extinsă prin utilizarea CMYK, plus posibilitatea de a alege între roz fluorescent şi galben fluorescent, cyan deschis şi magenta deschis sau portocaliu şi violet. Prima imprimantă cu sublimare Epson cu 6 culori, de 44 de inci, SC-F6400H deschide uşa către o gamă extinsă de posibile utilizări, atât pentru mediile de tipărire textile, cât şi pentru cele rigide. Utilizatorii din producţia de modă, îmbrăcăminte pentru casă, îmbrăcăminte sportivă, semnalistică pe materiale moi şi articole promoţionale vor găsi această îmbunătăţire deosebit de interesantă.

SC-F6400 şi SC-F6400H oferă mai multe alte avantaje pentru utilizatorii din mediul de afaceri, inclusiv pachete de cerneală noi, de capacitate mai mare, care conţin cu 45% mai multă cerneală (1,6 l), reducând frecvenţa de înlocuire şi reziduurile.

Recipientele de cerneală trebuie doar scuturate şi introduse, fără să le mai turnaţi şi amestecaţi, ceea ce poate crea murdărie.

Imprimantele sunt, de asemenea, dotate cu un nou ecran tactil de 4,3 inci, care este cu 30% mai mare decât modelul anterior. Rutinele simplificate de întreţinere minimizează timpii de funcţionare, iar pachetele de software sunt incluse pentru a ajuta companiile să ruleze mai eficient şi să analizeze mai bine costurile şi profitabilitatea. Ambele produse oferă utilizatorilor o soluţie completă, inclusiv hardware, software, capete de printare, cerneală, hârtii pentru sublimare, garanţie, iar SC-F6400H include o rolă de preluare.

"Cu o cotă de piaţă ridicată, Epson şi-a construit o reputaţie solidă în ceea ce priveşte susţinerea afacerilor cu adevărate soluţii de imprimare complete, care oferă cele mai înalte niveluri de calitate, flexibilitate şi rentabilitate", a declarat Andrei Butuman, Business Solution Account Manager Commercial & Industrial Printing, Epson România & Bulgaria." Aceste noi imprimante sunt exemple perfecte ale angajamentului nostru de a asculta nevoile pieţei şi de a oferi soluţii oportune şi eficiente."

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb