Eugen Tomac şi-a depus demisia de la conducerea PMP

S.B.
Politică / 9 decembrie 2020

Eugen Tomac şi-a depus demisia de la conducerea PMP

Europarlamentarul Eugen Tomac a anunţat astăzi că şi-a depus demisia de la conducerea Partidului Mişcarea Populară, ca urmare a rezultatului slab obţinut la alegerile parlamentare din acest an, pe care şi-l asumă. După demisia lui Tomac, conducerea interimară a partidului va fi preluată de Marius Paşcan.

"Am avut în această dimineaţă o şedinţă lungă cu colegii mei din PMP, Colegiul naţional al PMP şi pentru că sunt conştient că cu toţii ne doream mai mult, cu toţii aşteptam un rezultat mult mai bun, am luat decizia de a informa pe colegii că îmi asum acest rezultat care ne nemulţumeşte, mă nemulţumeşte, dar în politică trebuie să priveşti viaţa în ochi exact aşa cum este şi să îţi asumi şi lucruririle care îţi plac şi lucrurile care îţi plac mai puţin. Prin urmare, pentru că îmi asum acest rezultat mi-am depus demisia din funcţia de preşedinte al Partidului Mişcarea Populară urmând ca colegul meu preşedintele executiv Marius Paşcan se preia funcţia de preşedinte interimar al PMP şi bineînţeles să ne consultăm în următoarea perioadă, să organizăm un nou congres", a declarat Tomac.

Opinia Cititorului ( 9 )

  1. Vai,vai,ce pacat ca piticu' s-a-necat!Imi vine sa plang.Cu un scor de cel putin;;'' 7%''cum a prevazut Basescu!Cred ca l-a mintit mama Omida.

    1. Fara aprijin PMP nu intra in parlament. Calul batran si bolnav se impusca sa nu mai chinuie. MILF si Petrov pot acum sa-si dea randez-vu-uri cu justitia pe care au creeat-o pe teme de guvernare de dreapta si stat de drepti.

      Cred ca a sosit timpul.''Timpul nu mai are rabdare.''

    Nu mai intra Botoasa in parlament.Ce pierdere!

    Bravo Eugen Tolomac, atatea idiotenii neomarxiste, pro-virus si de sfidare a poporului, cate ai scos in campanie pe gura, taticu.. ma si mir ca ati luat peste 2% de la popor. De Basescu ce se mai aude cu dosarele alea?

    Va dorim odihna vesnica la lada de gunoi a istoriei ! Puteti iesi la o bere cu Ponta, Tari si ceilalti...  

    Petroave trei partide si toate trei le-ai pus pe butuci, PD, PDL si PMP :-)...ai vazut, asta inseamna sa fii securist...nimic nu ramane dupa tine si nimeni nu te vrea...

    PMP este un partid mort din cauza lui Basescu si a lui fiesa Elena botoasa. S-a curatat Parlamentul de doua partide moarte Pro Romania si PMP. Odata cu ele au disparut si Ponta si Basescu....

    Mai oameni buni, Tolomac si-a dat ca un tampit ce e, demisia din PMP, pt ca la aceasta ora inca nu sunt numarate toate voturile(desi a trecut atata timp; Securitatea stie de ce), iar PMP va face pragul de 5% si va intra in Parlament, multumita confratilor gradati ai lui Petrov, care se pare ca i-au facut rost de voturile lipsa(RTV deja anunta acest lucru)!

    FOSTUL PREŞEDINTE TRAIAN BĂSESCU:

    "Eu nu aş elimina Huawei din competiţia 5G, indiferent de angajamentele unor guvernanţi faţă de SUA" (07 decembrie) 

    Oare de ce ia praguri in mecla?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb