EURO 2020 UEFA a stabilit cele trei baze de cantonament

D.N.
Ziarul BURSA #Sport / 4 februarie 2019

UEFA a stabilit cele trei baze de cantonament

Organizarea Euro 2020 intră în linie dreaptă din punctul de vedere al conducerii forului continental. UEFA a trimis celor 55 de ţări participante la preliminariile Campionatului Euro­pean ghidul bazelor sportive disponibile pentru echipele participante la Turneul final din iunie 2020, informează FRF. Bucureştiul figurează în ghidul UEFA cu următoarele recomandări de baze de cantonament: 1. Centrul Naţional de Fotbal Mogoşoaia - cu drept de preemţiune pentru reprezentativa României. Staff-ul echipei noas­tre naţionale a notificat UEFA că îşi va exercita acest drept; 2. Academia FC Voluntari în tandem cu Hotel Caro; 3. Baza de pregătire a FCSB din Berceni. Lista enumeră bazele pre-selectate de UEFA în fiecare oraş gazdă. Echipele au libertatea de a-şi alege locuri de cantonament şi din afara recomandărilor UEFA. Astfel, lista oficială a bazelor de pregătire ale participantelor la Turneul final va fi anunţată la începutul anului 2020, după încheierea calificărilor şi exprimarea opţiunilor fiecărei ţări. Bazele prezentate sunt dedicate cantonamentelor echipelor (cu facilităţi de cazare, antrenament şi recuperare) pentru când se vor stabili într-un oraş gazdă. Într-o etapă ulterioară vor fi prezentate şi recomandări de stadioa­ne de antrenament, pentru echipele care vin să joace un singur meci în oraşul respectiv şi sunt cantonate în alt oraş gazdă. Noile stadioane prevăzute în Bucureşti intră în această a doua categorie.

Arena Naţională este destinată pentru desfăşurarea celor patru meciuri de la Euro-2020, la 14, 18 şi 22 iunie în Grupa C şi pe 29 iunie pentru optimile de finală. Dacă se califică, naţionala noastră va juca cel puţin două partide la Bucureşti. Meciurile din Grupa C se vor mai disputa şi la Amsterdam. Partidele din Grupa A vor fi găzduite de Roma şi Baku, cele din Grupa B vor avea loc la Sankt Petersburg şi Copenhaga, meciurile din Grupa D se vor juca la Londra şi Glasgow. Întâlnirile din Grupa E se vor desfăşura la Bilbao şi Dublin, iar cele din Grupa F, la Munchen şi Budapesta. Meciul de deschidere a competiţiei va avea loc pe Stadionul Olimpic din Roma. Pe Wembley se vor desfăşura semifinalele şi finala competiţiei.

Ţara noastră a primit în 2014 dreptul de a organiza patru meciuri, iar prin dosarul de candidatură, autorităţile s-au angajat că vor rezolva mai multe probleme de infrastructură, inclusiv a transportului în comun între aeroport şi Capitală. La finele anului trecut pes­te 70 de specialişti ai UEFA au inspectat 16 obiective din Bucureşti care sunt în planul de organizare: cele două aeroporturi, Gara de Nord, hoteluri, baze de antrenament, pieţe publice, Arena Naţională.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb