EVA: Primul consultant virtual în asigurări de sănătate

J.P.
Miscellanea / 2 septembrie 2020

Primul consultant virtual în asigurări de sănătate

Leader Team Broker lansează primul consultant virtual dedicat poliţelor de sănătate. EVA este primul chatbot din România care ajută clienţii existenţi şi potenţiali să decidă asupra poliţei de sănătate pe care o doresc - internă sau internaţională şi la ce costuri. În mai puţin de 60 de secunde de la interacţiunea cu EVA, clientul primeşte în chat si pe email oferta de sănătate, personalizată pe nevoile sale, conform unui comunicat trimis redacţiei.

Alexandra Elena Durbacă, Director executiv Leader Team Broker: "EVA este prietena oamenilor preocupaţi de sănătatea lor, care doresc să se informeze rapid cu privire la opţiunile şi costurile unei poliţe de sănătate în România dar şi străinătate. Este primul consultant virtual care furnizează soluţii personalizate, fără a fi necesară o interacţiune umană".

Potrivit directorului executiv al companiei, EVA poate fi accesată de orice persoană fizică din România care doreşte să se informeze cu privire la termenii şi condiţiile unei poliţe de asigurare de sănătate sau doreşte să compare costurile şi beneficiile unei poliţe de asigurare cu cele oferite de asigurarea clasică de sănătate. Procedura de interogare a EVEI este facilă, clientul putând intra în dialog cu consultantul virtual atât prin intermediul website-ului companiei, www.leaderteam.ro cât şi de pe pagina de Facebook a companiei.

Interacţiunea cu consultantul virtual pentru asigurări de sănătate respectă normele în vigoare privind protecţia datelor cu caracter personal, setul de informaţii necesare de transmis de către un potenţial client fiind minimal.

EVA pune la dispoziţia clientului, în cadrul proiectului pilot ce va fi derulat de companie în lunile următoare, două poliţe de asigurare de sănătate oferite de două dintre companiile de asigurare partenere Leader Team Broker. Clienţii care vor fi interesaţi de o poliţă de asigurare internaţională vor primi, cu ajutorul EVEI, poliţa AXA iar cei interesaţi de o poliţă cu acoperire naţională o ofertă Signal Iduna. Ofertele vor fi diversificate pe măsură ce şi alţi asigurători care oferă produse de asigurare vor fi de acord să se înroleze în proiect.

În mai puţin de 60 de secunde de la completarea online a chestionarului, EVA transmite clientului, pe email sau direct în fereastra conversaţională, oferta fermă care poate fi transformată în contract în mai puţin de 24 de ore. Pentru finalizarea contractului, un consultant Leader Team Broker va efectua cu clientul procedura de "underwritting medical" (verificare a unor posibile afecţiuni preexistente). Poliţa are valabilitate un an de zile, plata poate să fie trimestriala sau anuală, dar poate fi prelungită la cererea clientului, de asemenea exclusiv în variantă electronică (pe email). În cazul plăţii anuale a poliţei de asigurare de sănătate, clientul beneficiază de discount.

"EVA este primul consultant virtual pentru asigurările de sănătate din România, cea mai potrivită soluţie pentru momentul prezent şi cel viitor în condiţiile creşterii interesului persoanelor fizice pentru produsele de sănătate. În acelaşi timp, EVA este parte din strategia de business pe care noi, Leader Team Broker, am adoptat-o în ultimii ani, punând accent pe produse şi soluţii noi, inovatoare pentru piaţa din România. Dacă EVA se va dovedi o soluţie pe care românii o vor îmbrăţişa, nu excludem posibilitatea de a lansa astfel de asistenţi virtuali şi pentru alte categorii de produse şi servicii din portofoliul nostru", a declarat Răzvan Rusu, fondatorul Leader Team Broker.

Reprezentantul companiei consideră că principalul beneficiu pentru client este economia de timp şi posibilitatea de a accesa produsul fără nici un fel de interacţiune fizică. EVA reduce de cel puţin 1000 de ori timpul de ofertare pentru o poliţă de sănătate, internă sau internaţională şi permite clientului să beneficieze de asigurare în doar 24 de ore de la data încheierii poliţei.

Compania se aşteaptă ca interacţiunea cu EVA să genereze o rată de conversie de până la 50%, peste nivelul actual iar în primul an de la lansare, volumul poliţelor încheiate cu ajutorul consultantului virtual în asigurările de sănătate să fie de 150. Pentru primele trei luni, Leader Team Broker se aşteaptă ca EVA să genereze cel puţin 200 de oferte pentru persoane interesate de poliţele de sănătate.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb