EXEC-EDU lansează o nouă ediţie a programului de burse pentru antreprenori

R.S.
Companii / 18 martie

Oana Scarlat, CEO EXEC-EDU

Oana Scarlat, CEO EXEC-EDU

EXEC-EDU lansează a patra ediţie a programului de burse EXEC-EDU, destinate antreprenorilor şi managerilor din companii antreprenoriale, dar şi din organizaţii non-profit. În cadrul ediţiei din acest an EXEC-EDU va oferi 4 burse parţiale, cu o valoare totală de peste 5.000 de euro, adresate în special antreprenorilor care intenţionează să scaleze afacerea, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit comunicatului, cursurile care pot fi accesate prin intermediul acestor burse sunt Leadership 360 şi Management 360, două programe de pregătire complexe, cu o tradiţie de peste 18 ani, care dezvoltă două seturi de competenţe, la fel de importante: gândirea strategică şi abilităţile de lider. Pentru ediţia din acest an pot aplica antreprenori care au afaceri în logistică, IT, construcţii, real-estate, retail, servicii medicale, avocatură, media, etc, dar şi cei din zona antreprenoriatului social.

"Bursele de studiu adresate proprietarilor de afaceri sau managerilor din firme antreprenoriale au fost o practică constantă după pandemie. Le oferim deoarece, aşa cum ne-au spus absolvenţii, cursurile noastre îi ajută pe antreprenori să navigheze mai uşor în noul context plin de provocări, dar şi de oportunităţi, şi să îşi crească sustenabil afacerile pe care le conduc. Provocările sunt şi mai mari atunci când avem de-a face cu companii care vor să se dezvolte - un moment critic, în care antreprenorii au nevoie de o mentalitate diferită şi noi competenţe pentru a menţine succesul", declară Oana Scarlat, CEO EXEC-EDU, se menţionează în comunicat.

Conform celor mai recente studii, doar 16% din companii reuşesc să scaleze. Printre motivele eşecului se numără rezistenţa la schimbare a fondatorului, o viziune şi o strategie neclare, micro-managementul, lipsa resurselor şi a proceselor, se arată în comunicat.

"Dezvoltarea cu succes a unei afaceri presupune atât o strategie îndrăzneaţă de creştere a vânzărilor, cât şi asigurarea resurselor interne necesare, de la cele financiare, la sisteme şi procese şi, nu în ultimul rând, la oameni dedicaţi şi competenţi. Strategia trebuie să ţină cont şi de bariere precum schimbările legislative, concurenţa acerbă şi volatilitatea pieţelor. Fondatorii afacerii trebuie ei înşişi să se reinventeze, astfel încât să facă faţă cu succes tuturor acestor schimbări. Cursurile de management şi leadership îi pregătesc pentru tranziţia de la managementul unei echipe mici către conducerea unei companii de 100 sau de 200 de angajaţi. Despre toate acestea vom vorbi şi în cadrul evenimentului dedicat scalării pe care îl organizăm la începutul lunii aprilie", declară Oana Scarlat, CEO EXEC-EDU, conform comunicatului.

Sesiunile live online introduse de EXEC-EDU în ultimii ani vin să completeze interacţiunile faţă în faţă şi proiectele în echipă sau planurile de dezvoltare individuale. Unul din beneficiile metodelor alese este interacţiunea dintre cursanţi cu profile diferite, manageri şi antreprenori din întreaga ţară, care schimbă idei, capătă noi perspective, fac networking, întâlnesc potenţiali furnizori sau clienţi. Vârsta medie a participanţilor este de 35 de ani. Experţii din program sunt, la rândul lor, antreprenori şi directori de top din companii cunoscute, cărora li se alătură speakeri de calibru din mediul de business, potrivit comunicatului.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb