FAŢĂ DE ACEEAŞI PERIOADĂ DIN 2014, GEZE România estimează creşteri de peste 20% în prima jumătate a acestui an fiscal

Andrei Stan
Companii #Construcţii / 8 decembrie 2015

GEZE România, companie dezvoltatoare de sisteme premium de acţionare a uşilor, a ferestrelor şi a tehnologiei de siguranţă, estimează la jumătatea anului fiscal 2015-2016 creşterea cifrei de afaceri cu peste 20% comparativ cu perioada similară a anului trecut, se arată într-un comunicat de presă trimis redacţiei.

Compania se bazează pe menţinerea ritmului actual de creştere pentru ȋntregul excerciţiu financiar şi pe o majorare de două cifre a vânzărilor, tendinţa pozitivă fiind susţinută de evoluţia pieţei ȋn perioada post-criză şi de lansarea unor noi produse, orientate spre tehnologii moderne.

"Am reuşit să menţinem trendul ascendent al cifrei de afaceri prin furnizarea unor soluţii complete care integrează toate gamele de produse. GEZE nu vinde un produs, ci oferă pachete complexe şi îşi asumă responsabilitatea pentru implementarea lor. Evoluţia financiară se datorează atât echipei de consultanţi de proiect, care acoperă toate etapele unui proiect, cât şi a soluţiilor customizate în funcţie de tendinţe şi de cererea clienţilor", a declarat Vlad Stanislav, managing director GEZE România.

În ţara noastră, GEZE este cunoscut pentru sistemul de uşi automate - batante, glisante, rotative, acestea reprezentând 50% din cifra de afaceri. O altă pondere importantă, 20% din cifra de afaceri, este ocupată de tehnologia pentru uşi, care cuprinde mai multe tipuri de amortizoare. Pe lângă aceste categorii, GEZE pune accent pe furnizarea sistemelor de desfumare şi a partiţiilor de sticlă pentru compartimentare, aceste soluţii fiind solicitate tot mai des în ultima perioadă.

Potrivit comunicatului, segmentul de servicii "after sales" ocupă un rol important ȋn dezvoltarea companiei, programul GEZE Service multi brand cunoscând o creştere importantă la nivel national. Astfel, în ultimul an, divizia de service şi mentenanţă a companiei şi-a îmbunătăţit rezultatele cu peste 18%.

Compania vizează proiecte din diverse domenii existente pe piaţa din România, 39% din vânzările GEZE fiind susţinute de segmentele de retail, în timp ce spaţiile de birouri ocupă 28% din cifra de afaceri a anului curent. Acestea sunt urmate de segmentele industrial, hotelier şi medical, însă un loc important îl ocupă şi proiectele de refurbishment.

"În ultimii doi ani, dezvoltatorii au început să investească şi să respecte tot mai mult standardele de siguranţă, certificările «green» şi tendinţele în design. De accea, GEZE pune accent pe divizia safety, încurajează «conceptul verde» şi implementează această gamă de produse premium în cazul proiectelor noi", spune Vlad Stanislav.

GEZE oferă o gamă variată de soluţii, personalizate în funcţie de caracteristicile fiecărui proiect. Astfel, compania a furnizat pachete speciale de uşi pentru evacuarea unui număr mare de persoane, folosite în spitale sau hoteluri; uşi cu un grad ridicat de izolare termică pentru spitale; sisteme de evacuare a gazelor şi fumului, dar şi produse de interior pentru proiectele rezidenţiale etc.

În anul 2016, compania mizează pe dezvoltarea proiectelor din segmentul de clădiri de birouri premium, a reţelelor de hypermarketuri, ansamblurilor comerciale şi centrelor medicale private, dar şi pe lucrările de renovare şi modernizare a construcţiilor existente.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb