Federaţia FAIR-MediaSind a semnat Contractul Colectiv de Muncă la Teatrul German din Timişoara

A.P.
Comunicate de presă / 14 iulie 2020

Federaţia FAIR-MediaSind a semnat Contractul Colectiv de Muncă la Teatrul German din Timişoara

Federaţia Cultură şi Mass-Media FAIR-MediaSind a negociat şi semnat, în baza mandatului acordat de membrul afiliat Sindicatul Teatrului German de Stat din Timişoara Contractul Colectiv de Muncă din această instituţie de cultură, conform unui comunicat de presă emis de Mediasind.

ITM Timişoara a înregistrat deja acest document care produce efecte juridice, timp de doi ani, pentru toţi salariaţii instituţiei, indiferent de data angajării şi indiferent de apartenenţa sindicală. Semnat de preşedintele FAIR- MediaSind Leonard Pădureţ şi de preşedintele Sindicatului Teatrului German de Stat Adrian Iliaca, CCM este esenţial pentru reglementarea relaţiilor de serviciu din această instituţie de cultură, condusă de managerul Ioan Boldurean. Contractul conţine norme importante pentru un climat normal de muncă, reglementări profesionale, dar şi drepturi fundamentale care garantează securitatea locurilor de muncă ale tuturor angajaţilor. Acum drepturile tuturor angajaţilor sunt garantate printr-un contract care nu poate să fie modificat decât cu acordul partenerilor sociali.

Până în acest moment, Federaţia FAIR - MediaSind a negociat contracte colective de muncă sau se află în proceduri deschise de negociere în mai multe instituţii din domeniu, printre care se află Teatrul Naţional Cluj Napoca, Filarmonica de Stat din Sibiu, Agenţia Naţională de Presă AGERPRES, Opera Galaţi, Regia Autonomă Monitorul Oficial, Centrul Cultural Galaţi, Opera Maghiară din Cluj-Napoca, Filarmonica de Stat Arad, Filarmonica de Stat "Paul Constantinescu" din Ploieşti, Filarmonica de Stat Târgu Mureş, Institutul Naţional pentru Cercetare şi Formare Culturală - INCFC. Nu în ultimul rând, la sfârşitul anului 2019, a obţinut noi drepturi pentru angajaţii din Societatea Română de Televiziune, prin negocierea şi semnarea Actului Adiţional nr.3 la Contractul Colectiv de Muncă din SRTV, document înregistrat la ITM Bucureşti. În cursul acestui an va demara negocierea CCM şi la Societatea Română de Radiodifuziune, precum şi în alte instituţii din cultură şi mass.media.

Federaţia FAIR-MediaSind este singura organizaţie reprezentativă, conform legii, la nivel de sector Cultură şi Mass-Media, fiind membră cu drepturi depline al Federaţiei Internaţionale a Muzicienilor, Federaţiei Internaţionale a Jurnaliştilor, Federaţiei Internaţionale a Actorilor, UNI Global UNION, Federaţiei Europene a Jurnaliştilor şi a Confederaţiei CNSLR-FRĂŢIA.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb