Firea: "Înfiinţarea companiilor municipale nu a însemnat excluderea celorlalţi antreprenori şi nici pierderea încrederii privaţilor"

F.D.
Politică / 29 mai

Firea: "Înfiinţarea companiilor municipale nu a însemnat excluderea celorlalţi antreprenori şi nici pierderea încrederii privaţilor"

Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat miercuri că înfiinţarea companiilor municipale nu a însemnat "excluderea" celorlalţi antreprenori şi nici pierderea încrederii privaţilor în relaţia cu administraţia locală, fiind concepute "pentru a realiza rapid lucrările de mai mici dimensiuni, de întreţinere şi mentenanţă", relatează Agerpres.

"Actualul primar general nu spune adevărul şi voi demonta asta! Înfiinţarea companiilor municipale, pe modelul holdingului de la Viena, nu a însemnat excluderea celorlalţi antreprenori şi nici pierderea încrederii privaţilor în relaţia cu primăria. Primăria Capitalei a fost şi mereu va fi deschisă colaborării cu antreprenorii şi companiile private! Este o temă falsă cea pe care o induce actualul primar general că în mandatul meu firmele private nu au lucrat cu municipalitatea! Mai mult, în actualul mandat, Primăria Capitalei s-a judecat cu privaţii şi nu a vrut să plătească lucrările executate. Este cazul modernizării Şoselei Fabrica de Glucoză unde constructorul a câştigat în instanţă fiecare leuţ pe care actualul primar nu a vrut să-l achite", a scris Firea, pe Facebook.

Ea a menţionat că printre principalele lucrări de infrastructură şi investiţii finalizate în mandatul său de primar al Capitalei cu ajutorul companiilor private se numără Staţia de epurare Glina şi reabilitarea Casetei Dâmboviţa, Spitalul de Copii Dr. "Victor Gomoiu" şi ambulatoriul integrat al acestuia, Spitalul de Ortopedie Foişor, corpul nou de clădire al Spitalului de Reumatologie "Ion Stoia", Pasajul Sudului, Pasajul Nicolae Grigorescu, Podul Ciurel - nodul Virtuţii, amenajarea circuitului turistic pe lacurile Floreasca-Tei, consolidarea Arcului de Triumf.

"Toate aceste lucrări sunt dovezi palpabile că am lucrat foarte bine cu toţi antreprenorii! Şi că voi lucra în continuare, dacă voi ajunge din nou primarul general al Capitalei. Marile lucrări de infrastructură şi investiţii pot fi făcute doar cu ajutorul companiilor private, româneşti şi străine, cu expertiză în domeniu, în urma unor licitaţii naţionale şi internaţionale, aşa cum am făcut în mandatul meu! Companiile municipale au fost înfiinţate pentru a realiza rapid lucrările de mai mici dimensiuni, de întreţinere şi mentenanţă, nu pentru a elimina privaţii, aşa cum s-a spus în mod fals! Aşa a fost în mandatul trecut şi aşa va fi şi în cel viitor", a încheiat Gabriela Firea.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Firuta, asa ai finantat azilele mortii si alte azile si ai imbuibat neamul, raul, ramul psd, plimband banii prin companiile alea. Miniciunile alea cu facutul una alta nu te ajuta, ca nu facusi nimic.

    Zi merci ca te duci la UE si nu esti somera.  

    Cum ti-am mai zis - mai furi un sampon, un prosop acolo, un sapun, tot e ceva decat nimic!  

    Nu ca ti-ar trebui musai, o faci asa din obisnuinta, traditie de partid si sa nu-ti pierzi indemnarea.

    Hai, pupici, nu mai plange. E bine si la UE, numai fa nazuri. 

    ce n-ar face excelenta sa din milioanele de euro ? Fuga-fuga la cosmetica !

    1. tot pentru cetatenii capitalei !

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb