FLORIN CÎŢU:  "Ar ajuta în această perioadă ca liderii politici să se dezică de cei care au campanii anti-vaccinare"

J.P.
Politică / 3 octombrie 2021

"Ar ajuta în această perioadă ca liderii politici să se dezică de cei care au campanii anti-vaccinare"

Premierul Florin Cîţu consideră că, în această perioadă, liderii politici ar trebui "să se dezică total" de cei care au campanii anti-vaccinare şi consideră că protestul care a avut loc sâmbătă a fost unul "cinic", conform Agerpres.

"Ne-am uitam şi la protestul de ieri, un protest cinic în ziua în care aveam cel mai mare număr de persoane vaccinate şi vedem că avem multe explicaţii. Una dintre ele este că avem un partid în România şi o mişcare susţinută şi de partide care ar fi fost oarecum pro-europene care au un mesaj anti-vaccinare. Mesaj care este preluat din păcate şi de televiziuni şi dus mai departe, este un mesaj cu care trebuie să ne luptăm. Campania noastră la televizor a fost prezentată, dar nu cred că a fost prezentată la fel de mult cum au fost prezentate aceste mesaje. Cred că atunci când ne înţelegem cu toţii că trebuie să promovăm mai mult mesajele pro-vaccinare şi mai puţin pe cele anti-vaccinare vom vede mai multe persoane vaccinate. În acelaşi timp vreau să spun că este responsabilitatea fiecăruia dintre noi să ne vaccinăm şi trebuie să ne gândim că atunci când ne vaccinăm ne protejăm pe noi şi îi protejăm şi pe cei din jurul : familiile noastre, pe cei apropiaţi. (...) Iresponsabilitatea unor oameni după aceea pică şi pe umerii celorlalţi români. (...) Ar ajuta în această perioada ca liderii politici să dezică total de cei care au aceste campanii anti-vaccinare. Nu i-am văzut încă, dar vom vedea dacă în perioada următoare", a spus Cîţu.

Potrivit primului ministru, campania de vaccinare "s-a revitalizat", numărul de persoane care se imunizează crescând zilnic.

"Campania de vaccinare s-a revitalizat. A crescut numărul de persoane. Zilnic, din ce în ce mai multe persoane se vaccinează. Vom promova ca şi până acum. Sunt astăzi aici să mă vaccinez cu a treia doză", a afirmat Florin Cîţu.

El a spus că persoanele nevaccinate vor trebui să respecte regulile impuse.

"Am văzut că şi în alte ţări s-a mers pe această direcţie. Folosim aceeaşi metodă: persoanele care sunt vaccinate nu au aceste restricţii, persoanele nevaccinate vor trebui să respecte aceste reguli", a mai susţinut premierul.

Opinia Cititorului ( 22 )

  1. ...

    ar ajuta smecherii sa se imbogateasca si mai tare iar tradatorii de tara sa saboteze si mai vartos biata Romanie ! jos dictatura medicala !

    Mascariciule nu vrem sa ne vaccinam din cauza ta

    1. sanatatea ta nu valoreaza nimic? probabil ca nu

      tu esti prostul satului

      Sanatatea este stricata de vaccin. Se stie. Este demonstrat stiintific.

      Demonstrat științific este că cei care pun botu la vrăjelile tale sunt chiar mai cretini decât tine. Chiar dacă pare imposibil.

      De sanatatea mea am eu grija nimeni altcineva si chiar am grija,dar nu am incredere in niste neica nimeni care habar nu au pe ce lume traiesc,sunt rupti de realitate,nu am incredere in ceva "gratuit"care tot te imbolnaveste si tot trasmiti,nu am incredere intr un guvern de penali,hoti,analfabeti care nu au facut nimic pentru noi "prostimea"

    Ar ajuta în această perioadă ca liderii politici să se dezică de citu, acest medieval care sustine campanii de intepare cu seruri experimentale.

    Iti doresc toate efectele secundare.

    1. si tie sa nu te sufoci la usa spitalului

      Sunt sanse de o suta de ori mai mici. Sa moara Citu de vaccin.

      Iata un exemplu. Un ministru numit Victor Dominello a patit-o de la vaccin. Dupa 48 de ore de la prima doza, a aparut la TV intr-o declaratie si telespectatorii au observat ca avea o jumatate de fata paralizata, cu un ochi inchis. Imaginile sunt infricosatoare. Saracul om nici nu stia ca are aceasta problema live on TV. Dupa eveniment, medicii au intervenit si el a confirmat ca a fost diagnosticat cu o paralizie a fetei numita Paralizia faciala periferica (paralizia lui Bell).

       

      "NSW’s Customer Service Minister has taken to social media to confirm the reason for his “droopy eye”, which sparked concern after Wednesday’s press conference. 

      Victor Dominello diagnosed with Bell's Palsy after Covid-19 vaccine.

      Victor Dominello," 

    Dacă ar fi alegeri parlamentare caz în care votanții ar putea - clar cum să-și exprie opțiunea cu privire la restricții (că asta doare, nu că unul sau altu se vaccinează), ar tăcea domnii politicieni? Ar impune discriminări?

    Tare cred că nu.. Și dacă justiția nu ar fi influențată și ar hotarâ după legi nu după invenții?? Dacă ciolanele nu se dezosează până marți se vede cam ce vrea majoritatea!  

    Liderii politici , iubitori de țară , așteaptă să ne prăbușim pe toate planurile....

    Să ia puterea cu orice preț 

    Mă psh pe loteria vaccinatilor, pe premierul României și pe toate slugile fasciste care îl inconjoară!

    Suntem blestemați. Nu am scăpat bine de V[e]orica Vasilica că ne-am pricopsit

    pe cap cu Vasilică Fonfăilă. Sper ca Moțiunea să-și facă efectul. Cine îi  

    va urma ? Ficusul de la Cotroceni are un plan B ? Se aude prin târg că 

    în capu' listei ar fi Tâmpeanu. Dacă e adevărat, chiar că suntem blestemați

    ca popor. 

    Anticipate. Sa vezi atunci ce scor obțineți voi ielitele.... Ce se mai dezic de voi cei care va țin în brate și ce pușcării cu ani grei veți lua.

    Adică : 'trebuie să luptăm împotriva adevărului, nu tolerăm diferențe de opinii, nici libertatea de alegere"

    nu ar ajuta, nu va mai supraevaluati, nimeni nu are incredere in voi si nimeni nu va ia in serios.

    Dacă d-l Cuțu se referă la AUR (George Simion și Claudiu Târziu) atunci bețivanul drogangiu minte (din nou).

    Liderii susțin ca fiecare să poată decide pentru propria persoană dacă se vaccinează sau nu. Fără repercursiuni legale sau discriminări ce amintesc de Germania nazistă. 

    1. Erată: Liderii AUR susțin ca fiecare să poată decide pentru propria persoană dacă se vaccinează sau nu. Fără repercursiuni legale sau discriminări ce amintesc de Germania nazistă. Nu i-am auzit NICIODATĂ pe liderii AUR să îndemne lumea să NU se vaccineze.

      Problema de fapt e aceea că societatea e împinsă în a gândi binar - de genul toți care nu sunt cu noi sunt împotriva noastră. Fake news-ul promovat e acela că ABSOLUT toți cei care nu apar la televizor/social media să îndemne non stop pentru vaccinare automat sunt automat anti-vacciniști. Poate ar trebui să conștientizăm că acel ser anti-COVID (care nu conferă imunitate) are un raport beneficiu-risc variabil în funcție de vârstă/comorbidități. Pentru adolescenți în mod cert riscul vaccinării e mai mare decât riscul aferent COVID (un studiu arăta că adolescenții au de 6 ori mai MARE probabilitatea să ajungă la spital cu probleme cardiace asociate vaccinului decât să ajungă la spital datorită COVID). Pe de altă parte, cu toate că serul anti COVID nu oferă imunitate, reiese că are unele efecte benefice în scăderea mortalității pentru persoanele vârstnice. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb