FLORIN CÎŢU: "Începe marea epurare a bugetarilor"

M.T.
Politică / 20 aprilie 2019

Florin Cîţu (Sursa foto: Twitter)

Florin Cîţu (Sursa foto: Twitter)

Florin Cîţu anunţă pe Facebook că "marea epurare a bugetarilor începe în două săptămâni".

"Dacă eşti bugetar, află câţi mai rămâneţi la locul de muncă! Liviu Dragnea îşi pregăteşte armata de funcţionari PSD-işti. Când îi plăteşti, îi controlezi. Urmează două rânduri de alegeri în 2019. În ministere se pregătesc epurările anunţate de Teodorovici încă din noiembrie 2018. Liviul Dragnea şi omul Kremlinului ne spun că nu pot implementa programul de guvenare pentru că funcţionarii, care nu fac politică (!!!), din ministere şi agenţii se opun. - vezi filmul postat ieri. Dragnea a luat hotărârea să păstreze, în afară de amante, rude şi soferii, numai pe cei care sunt loiali lui şi PSD-ului. ...răman doar PSD-iştii. Să înţelegeţi mai bine, exact ca pe vremea lui Ceauşescu, în toate instituţiile deja există câte un şef politic din PSD. Astăzi vă prezint în premieră tabelul cu numărul maxim de angajaţi din ministerele care astfel devin 100% PSD-iste. Acesta este numărul maxim de posturi suportate integral de la bugetul de stat, aşa cum au fost trimise de ordonatorii principali către Ministerul Finantelor Publice.", a scris Cîţu pe Facebook.

Restructurările au fost anunţate la sfârşitul anului trecut de ministrul Teodorovici şi, conform senatorului PNL, bugetarii care vor fi daţi afară nu vor beneficia de plăţi compensatorii.

În funcţie vor rămâne doar bugetarii care vor avea recomandare de la una dintre organizaţiile PSD, iar ministerele vor deveni astfel 100% PSD-iste, potrivit lui Cîţu.

"Noi am trimis deja către toate ministerele, toate agenţiile, colegii mei au primit şi au şi răspuns la solicitarea Ministerului de Finanţe vizavi de o situaţie clară pe tot ce înseamnă cheltuieli în zona respectivă, tot, inclusiv ce au dânşii în subordonare, coordonare sau sub autoritate, pentru a face o analiză la Finanţe. Până la final de iunie se face, pentru ca la prima rectificare să ţinem cont de aceste rezultate", a declarat Eugen Teodorovici, în urmă cu două zile.

Opinia Cititorului ( 7 )

  1. Bugetarii să te voteze pe tine. Vor ajunge în privat instant. :))))))))))

    ai zis tu cum falseaza astia bugetul, cum teodorovici aduce rusii in romania distrugand bancile de aici, acum vii cu alta petarda, asta cu bugetarii. Bai, tata, nici cei mai dusmani aprigi ai tai nu reuseau sa te faca de ras mai tare fata de cum te faci singur. Ai facut pulbere toata credibilitatea pe care o mai aveai si tu cand erai bangeri pe vremuri, acum ai sfarsit prost si trist, dar ai ajuns senator. Eu zic ca ai iesit urat de tot in pierdere pentru postul asta efemer pe care il ocupi. Dar esti pe aceeasi linie cu conducerea partidului, deci nu vei pleca singur cu sutul in fund.

    Iesiti ca sobolanii pe feisbuc sa "comentati". Ati vandut Romania exact cum iuda a vandut pe Hristos Dumnezeu. Va veti lua plata ptr Tot ce ati distrus. Neam de neamul vostru va suferi...asa scrie n Scriptura. Vai de pielea voastra...mi e mila de voi ! Va credeti vesnici pe pamant dar sunteti nici macar o virgula in istoria neamului romanesc...satanelor !!!

    se incerca o restructurare. Acei care ramin sa fie stabiliti pe baza de concurs, notat de o comisie independenta.

    Cei care nu stiu sa scrie si sa citeasca, afara!

    Aparatul bugetar trebuie sa ajunga la maxim 600 mii de specialisti. 

    imi e greu sa inteleg de ce este continuu promovat un asemenea specimen ???? a "emis" numai imbecilitate. Dar a fost alaturi de un alt idiot in delegatia maretului peneleu la si mai maretul Johannis. Bre Catzule, unde e inflatia aia, data drept certa, de 15-16% ? nu te trage nimeni de maneca ? cum o fi ajuns un asemenea specimen sa lucreze la BNR, la ING ? dar ce este mai important: cum o fi reusit sa termine aseul ? finantist, ce mai. Cred ca este reprezentativ pentru gainaria numita system bancar condusa de eternal academician de onoare Mugurel La multi ani, ca tot e ziua lui

    Am citit stirea. Ma intereseaza mult, sunt functionar. Apoi am stat sa ma intreb socat: ce om NORMAL face un astfel de anunt in prag de Sarbatoarea??? Si apoi m-a uitat sa vad cine anunta. Si iar am stat sa ma intreb: acesti indivizi ne reprezinta la conducerea tarii???? e destul sa te uiti la poza....

    Bursa a crapat...dar care bursa? Ca ziarul e bine bersi, bvb e la maxime...cutzu , the next vostradamus, barem daca au epura jumatate din bugetari...dar lazar cat merita pensie? Dai si tu ceva?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb