FLORIN CÎŢU: ''Trebuie să găsim o soluţie pe termen lung la criza din energie''

G.U.
Politică / 21 februarie 2022

Sursă foto: Facebook

Sursă foto: Facebook

Preşedintele Senatului, liderul liberal Florin Cîţu, afirmă că o soluţie la criza din energie trebuie gândită pe termen lung, iar aceasta trebuie să vină de la Guvern, apoi discutată în coaliţie, potrivit Agerpres.

"PNL a făcut deja propunerile în coaliţie, noi mergem în direcţia extinderii capacităţii de producţie, vrem un plan transpartinic în care să ne asigurăm că în fiecare an o sumă este alocată investiţiilor în acest sector, ca să avem securitate energetică până în 2026. Trebuie să grăbim legea offshore, este nevoie de aceste investiţii. Dar revin la ce vă spun de câteva săptămâni, întâi soluţiile trebuie să vină de la Guvern. Le vom vedea, le vom discuta, avem şi noi opiniile noastre, PSD are opiniile pe care şi le-a exprimat deja în spaţiul public. După ce vom avea o soluţie în coaliţie, vom veni şi o vom prezenta", a declarat Cîţu, la Senat.

În opinia sa, soluţia la această problemă trebuie să fie una "pe termen lung".

"Nu este vorba numai de o soluţie pentru 1 aprilie, trebuie să luăm o soluţie pe termen lung. Dacă nu venim cu o soluţie pe termen lung, vom discuta peste şase luni din nou şi iarăşi vom sta şi vom cârpi. E bine să stăm acum, mai bine să măsurăm de 100 de ori şi să tăiem o dată, decât să stăm să revenim asupra soluţiilor", a adăugat preşedintele PNL.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Catu trebuia sa fie la puscarie nu la televizor unde aiureaza tot felul de tămpenii

    Pasărea mălai visează

    Crizele de tot felul ce vor urma, alimentara , de energie, carbutanti, ... sunt rezultatul actiunii strigoilor KGB, care, in cei 30 de ani s-au infiltrat in intunericul subsolului vietii sociale si economice a Europei si ii controleaza viata economica si sociala, mai ales a Europei foste comuniste. In Romania strigoii sovietici au iesit liber la lumina si au subjugat viata politica a tarii. Astfel, PMR, USR, PLUS, AUR si PSD, PNL, condusi de ei, in mod evident actioneaza in favoarea rusilor si distrug viata economica a tarii prin subjugarea ei energetica si distrugerea pe aceasta cale a economiei.

    Dar, cum se face oare ca ideea cretina de energie "verde" vehiculata si de strigoii de la UE, la romani este considerata ca fenomenala. si cum isi poate oare cineva imagina ca marea marea industrie (germana) ar putea functiona cu panouri solare sau cu vant. Si si la romani, industria, cata este, cum ar putea functiona cu vant sau gaz din basinile doamnei la...  

    Cretinisme. Idei cretine lansate de rusi, ca marxisul si comunismul, idei destinate distrugerii Europei si revenirii la comunism , dar care ne mai pot duce odata la nenorocirile ce l-am trait inainte.  

    Da. Si strigoii sovietici lucreaza. Si nici macar americanii nu simt. Good night mr. B

     

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb