Foodpanda va livra prin curierat produse Kaufland România

A.P.
Comunicate de presă / 29 octombrie 2020

Foodpanda va livra prin curierat produse Kaufland România

Foodpanda anunţă lansarea unui parteneriat cu lanţul de hipermarketuri Kaufland România, pentru livrarea rapidă a produselor la domiciliul clienţilor. Serviciul va fi disponibil în Bucureşti şi zonele limitrofe, Timişoara, Iaşi şi Galaţi, urmând ca parteneriatul să fie extins la nivelul mai multor oraşe din ţară, până la sfârşitul acestui an, potrivit unui comunicat de presă.

Prin secţiunea Shops a platformei foodpanda, utilizatorii vor avea acces la peste 3500 de produse alimentare şi nealimentare comercializate de Kaufland, disponibile pentru comandă rapidă la domiciliu. Numărul acestora se va dubla în perioada imediat următoare.

Serviciul de livrare a produselor din magazinele Kaufland România prin foodpanda va acoperi toate categoriile, astfel că, pe lângă alimente de bază, clienţii vor putea comanda fructe şi legume proaspete, lactate dintr-o gamă variată, carne şi produse proaspete de măcelărie sau produse congelate.

Andreea Petrişor, Managing Director foodpanda România a declarat: "Noul parteneriat pe care l-am încheiat cu lanţul de hipermarketuri Kaufland este unul strategic, având în vedere poziţionarea şi reţeaua foarte bine dezvoltată a retailerului. Suntem convinşi că vom avea o colaborare de lungă durată, mai ales că am găsit în echipa Kaufland parteneri de încredere care împărtăşesc aceleaşi valori ca şi echipa foodpanda în ceea ce priveşte calitatea şi atenţia oferită fiecărui client. Împreună ne propunem să ajungem la şi mai mulţi utilizatori care îşi doresc să le fie livrate cumpărăturile acasă, într-un timp foarte scurt. Aceştia pot scuti un drum până la hipermarket, pot evita aglomeraţia şi îşi pot aloca mai mult timp pentru alte activităţi. Totodată, mizăm pe faptul că utilizatorii noştri vor aprecia oferta diversificată de produse alimentare şi nealimentare".

Valer Hancaş, Director de Comunicare şi Corporate Affairs, Kaufland România a declarat: "Prin parteneriatul cu foodpanda ne-am extins serviciul de livrare la domiciliu, care acum este disponibil şi pe această platformă, în linie cu misiunea noastră de a oferi tuturor clienţilor acces cât mai uşor, rapid şi convenabil la produsele noastre, prin soluţii moderne de cumpărături. Extinderea accelerată a acestui tip de serviciu în cât mai multe oraşe, mici şi mari, este o prioritate pentru noi, mai ales în aceste vremuri".

Potrivit foodpanda, timpul mediu de livrare a produselor comercializate de Kaufland va fi de aprox. 60 de minute de la momentul plasării comenzii în aplicaţie. Pentru început, clienţii vor putea efectua comenzi zilnic în intervalul de timp 10:00-22:00, urmând ca până în decembrie programul să fie extins la 8:00-23:00 la nivel naţional şi 8:00-1:00 în Bucureşti. Valoarea minimă a unei comenzi este de 50 lei, iar greutatea maximă acceptată este de 20 kilograme. Taxa de livrare pentru fiecare comandă are o valoare unică de 4,99 lei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb