Fort, compania de securitate cibernetică a Bittnet, vrea să se listeze la BVB

A.I.
Piaţa de Capital / 16 noiembrie 2023

Fort, compania de securitate cibernetică a Bittnet, vrea să se listeze la BVB

Listarea va fi precedată de un plasament privat, intermediat de Tradeville

Fort, compania de securitate cibernetică parte a Grupului Bittnet, este la un pas de listarea pe Sistemul Multilateral de Tranzacţionare al Bursei de Valori Bucureşti (BVB), eveniment estimat să aibă loc în primul trimestru al anului viitor, conform unui anunţ al Bittnet publicat, astăzi, pe site-ul operatorului pieţei noastre de capital.

Listarea va fi tehnică, fiind precedată de un plasament privat pentru majorarea capitalului social al Fort, intermediat de Tradeville.

Conform raportului de la BVB, Fort implementează soluţii şi servicii pentru protejarea activelor digitale ale clienţilor şi pentru apărarea împotriva ameninţărilor cibernetice în creştere. Lista de servicii oferite de Fort cuprinde audit de conformitate IT pentru diverse standarde ale instituţiilor de reglementare, servicii de teste de penetrare pentru aplicaţii web şi infrastructură de reţele IT pentru clienţi din ţara nostră şi Uniunea Europeană precum şi servicii de proiectare, implementare şi mentenanţă pentru sisteme de management IT şi securitate informaţională.

Din Fort fac parte Global Resolution Experts SA, GRX Advisory SRL şi ISEC Associates SRL. Compania este condusă în prezent de Vladimir Ghiţă, care deţine şi funcţia de CEO.

Fort a încheiat primele nouă luni din 2023 cu o creştere de 16% a veniturilor din contractele cu clienţii, înregistrând o marja brută de 35%. Profitul opearaţional s-a ridicat la 2,3 milioane de lei, în uşoară scădere ca urmare a creşterii cheltuielilor de publicitate şi de personal, conform unui raport al Tradeville.

Opinia Cititorului ( 19 )

  1. Profitul opearaţional s-a ridicat la 2,98 milioane de lei. Articol

    In primele 9 luni, FORT a realizat o cifra de afaceri de 12 milioane lei si un profit brut de 2,3 milioane lei. Raport BVB 

    Profit operațional 2,298,215 Raport rezultate bittnet privind FORT 

    Pare ca s-au sarit niste virgule,cifre 

     

    1. Buna seara,

      Era de fapt 2,298 milioane lei, adică 2,3 milioane lei, Multumesc pentru atentionare!  

      Dupa intreg scandalul cu modalitatea de derulare a plasamentelor care preced listarile, o serie de articole pe tema aparute si aici, ASF a promis solemn ca se vor face proceduri riguroase care sa reglementeze si problema asta care a produs atatea prejudicii investitorilor informati intentionat defectuos de catre companii si intermediari.

      Aveti cunostinta daca s-a procedat la ceva in sensul asta, daca s-a schimbat ceva?

      Eu nu am reusit sa gasesc, in schimb observ ca lucrurile par a se derula tot ca inainte iar rezultatele nu pot diferi, zicala a lui Einstein.  

      Nu sa schimbat nimic. Domnul Nicu Marcu si Gabriel Gradinescu nu mai activeaza la A.S.F. din 15 Noiembrie. Doar vorbe si promisiuni.

      Adica prima data vor participa numai oameni alesi pe spranceana unul si unul iar apoi listeaza compania pentru populime,ca asa e in tenis.De asta spun pas la toate de genul asta si mai ales cand vad BNET.

      Sa nu incerce sa descarce primii ar trebui interzis din plasament scris negru pe alb ca o perioada de 6 luni sau 1 an sa nu poata vinde nimeni cine a participat la plasament. 

      Avem deja cazul celebru de la CLAIM care e de manual, plus alte cele multe companii venite pe AERO cu surle si trimbite. 

      Exemplu la H2O statul in IPO a avut interdictie sa vanda doar dupa un an de la IPO.  

      Toti cei care au fost prejudiciati se pot adresa ASF si instantelor de judecata.

      Unde e asociatia lui Beze care prin titulatura zice ca e Asociatia Investitorilor pe piata de capital? Ce face mai concret pentru acestia?  

      Da,fusera si se dusera,ca apa.Cam neagra,poluata,toxica.Raman pietrele,minele,bombele,petard ele.

      Raman aceiasi listatori,aceleasi ssifuri care nici macar nu au explicat deranjul de sute de milioane creat(la Vivre s-au porcait cateva zile vechii cu noii prin ziare si atat),aceeasi lipsa de transparenta,aceeasi zugravire media in roz,niciun fel de cercetare pe documentele oficiale nu pe gargara de pump&dump.

      Un circ strident care contrasteaza total cu informatia pura pe care investitorii s-o poata afla de unde trebuie=canale oficiale. 

      important e sa participe bosulenii GIP IFF si careo rmai fi tura asta la moda

      si trupa de zgomote formata din investitori care ca prin miracol tot apar in presa sa faca sounding la ce au luat in plasamente 

      si de la PR sa ne spuna ca au si ei invesitii si ghici ca-s tocmai la clienti

      brokers care fac lasamente si participa in ele,in tarile civilizate scrii inainte disclaimer sau mergi la bulau 

      metaestatetrust si mi s-a parut destul de ok, ca n-au descarcat ppistii, compania oricum a fost penalizata la cotatie, dar crek daca aveau voie sa descarce era si mai rau

      la astia e invers,foarte multi actionari existenti care voiau sa iasa dar nu mai accepta conversie in actiuni BNET(au vazut ce au patit toti antreprenorii ca nu au cui vinde nici cu discount la evaluarea la care s-a con vertitat datoria pentru partile din companiile lor vandute catre BNET cash+actiuni)........voila de ce se listeaza asta

      la care biensur se adauga aia care iau in plasament sa faca o romaneasca 

    Pacientul a intrat in moarte cerebrala, nu mai poate fi resuscitat, apatinatorii decid pentru valorificarea organelor aparent sanatoase.

    Ghici ghicitoarea bursiera!  

    Rezultatele în Sem 1 2023 ale Fort sunt inferioare semnificativ relativ la Sem 1 2022. Nu am încredere!

    1. si la q3 la fel doar ca ei cu concursul jenant al tradevile au incercat un FOMO si au prezentat date trunchiate. au pus un profit brut egal cu cel operational care se vede si in comunicari calculandu-l prin eludarea cheltuielilor cu un proiect iar asta poate citi cine vrea sa fie informat la pg 23-24 in ultimul raport bnet.

      daca am scoate simplu ciloanele de cheltuieli proiect 2023 9 L si 2022 la fel s-ar observa o scadere consistenta a profitului anul asta, doar ca cine are interesul sa prezinte cinstit cand avem un asa background si bune practici la toate partile implicate?

      De ce sa scriem profit net ca la ala nu mai putem face abstractie de ce cheltuielu vrem noi. Nu mai bine trimitem comunicari cu indicatorii dupa standardele noastre contabile patentate bnet? Cine urla in raportari ca si ifrs e prost si nu e relevant, ras e de pus la gunoi si avem noi poeerpointul nostru de inramat pe peretele bisericii Martorii logofetieni.  

    Puteau fi o listare reusita daca nu erau parte a grupului Bittnet.

    1. Bittnet+Tradeville=listare. Ce ar putea iesi rau? :)))

    Este normal sa te semnezi A.I. cand scrii un articol plin de greseli. Poate imi explica cineva, nu A.I., cum: "Fort, compania de securitate cibernetică parte a Grupului Bittnet" si "Din Fort fac parte Global Resolution Experts SA, GRX Advisory SRL şi ISEC Associates SRL" ?.Cum se poate ca dintr-o companie sa faca parte alte companii? Normal era ori ca Fort este actionara la respectivele companii ori ca din Grupul Fort fac parte respectivele companii...Complicat sa fii jurnalist

    1. Dar nu-i nimic gresit, cred, in articol. Din Bnet face parte Fort, care la randul ei are ca actionari pe ailalti. Tzesatura pe tipicul bnet. Asa lucreaza ei, nu mai stii care, cine, unde este actionar. :-))

      Probabil trebuia folosit timpul trecut daca informatiile la zi nu sunt disponibile. Firmele alea ar fi trebuit sa fie inglobate prin absorbtie si desfiintate. Insa modul pretins inteligent al Fratilor e mai degraba spre o integrare verticala partiala de tip Bidoane din care ulterior banii sa fie extrasi prin corporate fee like.

      De aia listeaza in pripa o structura imbirligata desi mai au una exact la fel, pentru ca au disperata nevoie de capital si noul Bidon va servi in viitor pentru ce nu mai poate face direct compania-mama. Cum sa mai atraga cand toti participantii la rundele precedente si-au adancit pierderile tocmai cand credeau ca ala-i MCS ul care-i scoate din foame.  

      A. I. are dreptate, cirpeste cu materialul clientului. Aia e structura care face plasament, daca iti vine sa crezi ca se mai poate asa ceva in 2023,pe final, in tara UE.

      In fapt-GRX S. A. a fost redenumita Fort S. A. Bnet S. A a transferat ISEC SRL catre Fort SA care o detine 100% dar nu a absorbit-o! Pret transfer 2,85 M dar bineinteles ca o evalueaza ca parte din Fort la alte scoruri, ca asa era scopul, ca partile sa para mai valoroase intr-un nou intreg=Fort decat pareau in vechiu =Bnet, care la randul ei sa para mai valoroasa decat inainte pentru ca a facut permutari si listari ale acelorasi parti pe care le avea si cand subperforma in ochii investitorilir. 

      Dar stai sa vezi schema, ca Fort nu a platit nici banii aia 2,85 mil ca nu a vazut atatia de cand este. Schema se deconteaza in majorare capital Fort, candva, poate la plasa. ent, poate dupa si investitorii habar nu au ca vor cumpara mai putine procente decat isi imagineaza ca nu au citit despre asemenea datorii contingente, ca li se da un prospect cat sa nu aiba vreme sa-l citeasca. 

      GRX Advisory e un buzunar 100% al Grx Sa adica noua Fort SA. Prin ea se face profitul si sunt parcati cei mai multi angajati, cunoscatorii domeniului stiu de ce. 

      Sumar - FORT are 100% din toate cele trecute in articol, e detinuta 60% de BNET, 14% din cei 74% cumparati initial vanzand ulterior la niste actionari BNET, advisori, frati si surori. Restul de 26% sunt fondatori GRX. 

      Bnet a dat 11,5 M pe 74% din Grx si Isec care nu era parte o evalueaza acum la 2,85,sa zicem 15 impreuna. 

      Desi firmele astea joaca de ani de zile tango, adica nu avanseaza notabil ba inca profitul scade, sa notam cat va cere acum BNET pe ceva care nu a adus plusuri la cifrele ei consolidate si acum. incearca sa aduca prin plasament finanxiar, nu prin operational.

      PS. Vreti sa fiu mai succint in raspuns? Cu asa input?  

      ISEC Associates SRL e gaura neagra,capitaluri proprii negative,datorii mari la BNET si de aia au bagat o in FORT.Pentru asta vor si actiuni la FORT de apx 3 Milioane RON,pentru o firma falimentara!La Majorarea din plasament sa ceara si participantii actiuni aportand niste cutii goale de conserve de peste.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb