Franţa vrea să impună vaccinarea obligatorie a personalului medical

D.Ţ.
Internaţional / 29 iunie 2021

Franţa vrea să impună vaccinarea obligatorie a personalului medical

Guvernul francez va impune vaccinarea angajaţilor sanitari dacă 80% dintre aceştia nu au primit cel puţin o doză de vaccin anti-COVID-19 până în septembrie, relatează AFP şi Digi24.

Miniştrii Sănătăţii, Olivier Veran, şi al Autonomiei, Brigitte Bourguignon, în această scrisoare adresată directorilor de spitale şi căminelor de bătrâni, datată luni, au scris: "Obiectivul nostru este ca până în septembrie, cel puţin 80% dintre angajaţii din căminele de bătrâni şi unităţile medicale să primească cel puţin o doză de vaccin".

"În caz contrar, vom deschide calea pentru vaccinarea obligatorie pentru angajaţii din domeniul sanitar", au adăugat ei, desemnând în special căminele de bătrâni şi unităţile de tratament de lungă durată dedicate persoanelor de peste 60 de ani şi aflate, de obicei, în custodia unor spitale (USLD) unde "doar 55% dintre angajaţi au primit cel puţin o doză de vaccin".

Cei doi au mai precizat: "Acest lucru este insuficient şi nu este o situaţie normală în ceea ce priveşte fragilitatea rezidenţilor, într-un context de ameninţări legate de apariţia şi răspândirea anumitor variante îngrijorătoare".

Guvernul francez a precizat astfel pentru prima dată obiectivul său de acoperire a vaccinării în rândul personalului medical, după mai multe avertismente.

Marţi dimineaţă, ministrul Sănătăţii, Olivier Veran, a ameninţat din nou la radio FranceInfo că va face vaccinarea "obligatorie" în septembrie pentru personalul medical dacă "munca de convingere" nu este suficientă pe timpul verii.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. Principalul motiv pentru care nu m-am vaccinat este faptul că mulți medici și asistente nu s-au vaccinat.Oare de ce???

    E un abuz teribil. Guvernele ar trebui sa scoată mai mulți bani pentru acești angajați, suprasolicitați in pandemie, nu să-i oblige sa se înțepe in cel mai chinezesc și totalitar mod posibil.

    vine vremea revolutiilor

    ascutiti topoarele!  

    1. Pașaportul de Covid = instrument murdar de control pe planetă, o sfidare la adresa omenirii.

      De fapt s-ar putea să fim chiar la începutul implementării ID2020 – care include vaccinarea forțată, reducerea populației și controlul digital total al tuturor în drumul către o Ordine Mondială și hegemonia financiară globală: Full Spectrum Dominance, ca PNAC ( Plan for a New American Century) cum le place s-o numească.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb