FSANP:  "Nici măcar jumătate dintre deţinuţi nu se vor vaccina, ceea ce înseamnă un real pericol pentru poliţiştii din penitenciare"

G.B
Miscellanea / 4 mai 2021

"Nici măcar jumătate dintre deţinuţi nu se vor vaccina, ceea ce înseamnă un real pericol pentru poliţiştii din penitenciare"

Doar 9000 din cei 22.500 de deţinuţi vor să se vaccineze, susţine Federaţia Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor (FSANP), care acuză că nu a fost făcută o campanie în rândurile deţinuţilor, pentru a creşte numărul celor imunizaţi şi afirmă că astfel sunt puşi în pericol agenţii care lucrează direct cu aceştia, conform news.ro.

Din cei 22.500 de deţinuţi din sistemul penitenciar, doar 9.000 şi-au exprimat dorinţa de a se vaccina, potrivit unui material postat pe pagina FSANP.

Vaccinarea deţinuţilor se va face cu doze Johnson&Johnson.

Sindicaliştii acuză că o campanie serioasă, dirijată (îndrumare, coordonare) de la Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP) ar creşte numărul deţinuţilor dornici de vaccinare, dar aceasta nu a fost realizată.

"Nici măcar jumătate dintre deţinuţi nu se vor vaccina, ceea ce înseamnă un real pericol pentru poliţiştii din penitenciare care desfăşoară activităţi directe cu aceştia. N-a avut cine să discute cu deţinuţii şi să îi determine să se vaccineze. O lipsă de interes care ne va costa", se arată în materialul publicat pe fsanp.ro.

Potrivit sursei citate, ofiţerii Direcţiei Reintegrare Socială (DRS-ANP) ar trebui să conceapă astfel de programe, iar psihologii şi educatorii din unităţile subordonate ANP să poarte discuţii cu deţinuţii, să le prezinte beneficiile vaccinării şi a trebui create programe şi filmuleţe care să-i determine pe deţinuţi să se vaccineze în număr cât mai mare.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. M-am saturat de sondicatele politistilor, paznicilor din penitenciare si celelalte organizatii banditesti platite din banii publici. Daca detinutii nu vor sa se vaccineze, agentii de paza sunt vaccinati si imunizati asa ca nu e nici o problema. Cine nu vrea sa se vaccineze sa nu se vaccineze!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb