GABRIELA FIREA: ''Vom propune legi care să asigure românilor un trai mai bun''

G.U.
Politică / 21 octombrie 2020

''Vom propune legi care să asigure românilor un trai mai bun''

Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, a depus, astăzi, la Biroul Electoral de circumscripţie, listele de candidaţi pentru alegerile parlamentare, potrivit Agerpres.

"Suntem candidaţii pentru municipiul Bucureşti, vom ajunge cu votul românilor din Bucureşti în Parlamentul României şi dorim să contribuim la schimbarea în bine a tot ceea ce se întâmplă în Parlament, şi anume: niciodată, dar niciodată, atât Parlamentul, cât şi Guvernul să nu se mai distanţeze, să nu se mai îndepărteze de ceea ce îşi doresc românii, oriunde ar locui aceştia", a declarat Firea după depunerea listelor de candidaţi.

Ea apreciază că echipa propusă de PSD Bucureşti este ''una foarte bună'', ''imbatabilă la nivel de calitate profesională''.

"Îi vedeţi alături de mine pe domnii profesori Streinu-Cercel, Rafila, vedeţi reprezentanţi ai administraţiei publice locale, domnul Tudorache, domnul Motoc, domnul Popescu. De asemenea, colegii noştri care au muncit foarte mult şi devotat pentru români în Parlament, doamna Oana Florea, domnul Daniel Zamfir, Diana Tuşa, o cunoaşteţi pe doamna Rodica Nassar, un om care de asemenea a fost foarte aproape de toţi românii şi a venit cu plus valoare ori de câte ori s-a aflat în orice instituţie. (...) Sunt convinsă că vom propune în Parlament legi care să asigure românilor un trai mai bun, de fapt acest lucru ni-l dorim, siguranţa unui trai mai bun pentru toţi românii, indiferent unde locuiesc, indiferent ce vârstă şi ce preocupare au", a adăugat Firea.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. Romanii doresc Parlament unicameral cu maximum 300 de parlamentari.

    Romanii doresc oameni integrii in functiile de conducere din sistemul bugetar iar voi tocmai l-ati numit pe Ciordache intr-o astfel de functie.

    1. Care "romanii"? Doar rezistentii, useristii, corporatistii si IT-stii(unii dintre ei)! Un procent prea mic care sa conteze per ansamblu! Pe romanul de rand nu-l deranjeaza prea mult coruptia pt ca si el, da si ia spaga, si are nevoie de pile ca sa-si rezolve diverse probleme, dar cel mai important lucru pe care-l observa este acela ca DNA-ul se ia doar de amarasteni si de cei cu capital romanesc, iar fatza de corporatiile straine sunt pres si in pozitie de "capra"!

      Megi la vot daca chiar vrei sa afli ce doresc romanii.

      O, dar stai, voi nu vreti sa aflati cum voteaza romanii pentu ca va este teama de optiunile lor.

      Voi vreti doar ciolane pentru baronii locali hamesiti. 

      Apropo, ce consumi: ierburi, prafuri sau etnobotanice? Si cine ti le livreaza: Cacamitru jr., Chirila, sau Badita, cel in chiloti la metrou? Probabil ca acum esti intr-o stare nasoala de sevraj si d-aia postezi atfel de bazaconii!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb