Gabriela Nistor va fi noul director general al Idea::Bank

S.B.
Bănci-Asigurări / 14 iunie 2022

Gabriela Nistor

Gabriela Nistor

Gabriela Nistor, director general adjunct la Banca Transilvania, cu responsabilităţi în aria de retail banking şi reţea, va fi noul director general al Idea::Bank.

Gabriela Nistor lucrează pentru Banca Transilvania încă din 1995. În ultimii 17 ani a coordonat activitatea de retail, private banking şi reţea, iar din 2013 este director general adjunct al băncii. A reprezentat banca în mai multe consilii de administraţie ale companiilor Grupului BT. Este Preşedintele Comitetului Executiv al Visa Romanian Member Forum (din 2008) şi Vicepreşedintele Asociaţiei Române a Băncilor (din 2022). Gabriela Nistor are o diplomă de EMBA University of Sheffield şi a fost finalistă Study UK Alumni Awards 2021, categoria Professional Achievements pe Europa.

Planul Băncii Transilvania este să construiscă o bancă 100% digitală în jurul Idea::Bank, pentru segmentele de clienţi care au apetit pentru banking la distanţă. Dacă achiziţiile anterioare de bănci au contribuit datorită mărimii lor la consolidarea BT, Idea::Bank face parte din strategia de accelerare a transformării digitale a Băncii Transilvania.

"Sunt deosebit de onorată de această provocare de a construi prima bancă exclusiv digitală < made in Romania >. Sunt încrezătoare că vom continua succesul Băncii Transilvania în noua bancă a Grupului BT, care are ca fundaţie Idea::Bank, pregătind astfel Grupul BT şi mai mult pentru viitor. Avem ambiţii mari şi alocăm toate resursele necesare şi, ca de obicei, punem suflet în proiectul care începe acum. Mulţumesc echipei mele de retail banking din Banca Transilvania pentru tot ce am construit până acum împreună, top managementului BT pentru încredere şi aştept cu nerăbdare să mă alătur noii echipe", declară Gabriela Nistor.

Exercitarea noii funcţii va începe odată cu obţinerea aprobărilor din partea autorităţilor de supraveghere.

Comitetul de Direcţie Idea::Bank este format, de asemenea, din Sinan Kircali - Vicepreşedinte Executiv Operaţiuni, Alin Fodoroiu - Vicepreşedinte Executiv Business şi Sorin Dumitrescu - Vicepreşedinte Executiv Risc. Mioara Popescu, Preşedinte Executiv al Comitetului de Direcţie şi Preşedinte al Consiliului de Administraţie Idea::Bank, va fi în continuare Preşedinte CA Idea.

Acordul de achiziţie Idea::Bank a fost semnat în octombrie 2021. De atunci cele două bănci şi-au desfăşurat activitatea separat, iar integrarea a fost realizată cu ajutorul angajaţilor ambelor bănci.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb