Galeria cora Brătianu Constanţa devine Supernova Constanţa

R.S.
Comunicate de presă / 16 mai

Galeria cora Brătianu Constanţa devine Supernova Constanţa

Supernova modernizează fosta galerie cora Brătianu din Constanţa, în incinta căruia se regăseşte şi hipermarketul integrat în reţeaua de magazine Carrefour România în 2023. În urma procesului de rebranding, galeria cora Brătianu din Constanţa devine Supernova Constanţa, prezentând îmbunătăţiri majore şi noi branduri internaţionale. Concomitent, hipermarketul trece prin proces de rebranding şi remodelare. cora devine Carrefour şi funcţionează deja sub noua siglă Carrefour.

Procesul de modernizare a spaţiului comercial a început deja şi va include atât modernizări interioare, cum ar fi: reamenajarea intrării principale şi a celei laterale, introducerea unei noi zone de food court, inclusiv a unei terase, amplasate în zona intrării principale, renovarea acoperişului, modernizarea faţadei şi a infrastructurii esenţiale, cât şi îmbunătăţiri exterioare, cum ar fi renovarea parcării şi a aleii de acces, renovarea spaţiilor exterioare şi a zonelor verzi.

,,Continuăm să îmbunătăţim, constant, centrul Supernova Constanţa şi să venim în întâmpinarea clienţilor noştri cu noi magazine, zone de relaxare şi facilităţi aliniate la cele mai înalte standarde. Suntem recunoscători pentru colaborarea strânsă cu partenerul nostru Carrefour, care ne sprijină să completăm experienţa de cumpărături şi să răspundem nevoilor consumatorilor", a declarat Markus Pinggera, Managing Director la Supernova Group.

În plus, pe lângă magazinele deja existente, compania adaugă în portofoliu noi branduri internaţionale de renume, aşa cum sunt: Ikea (cu un studio de planificare care se va deschide pe data de 16 mai), Maxi Pet, Stay Fit, Kik, Tedi şi Deichmann, pentru ca vizitatorii să aibă parte de o experienţă de shopping cât mai completă.

Pentru a sărbători noua identitate, Supernova Constanţa organizează patru zile de activităţi şi momente artistice pentru clienţii de toate vârstele, începând cu 16 mai. Cei mici vor putea asista la spectacole de teatru şi acrobaţii şi un dance show cu roboţi giganţi. În acelaşi timp, adulţii se vor putea bucura de momente de magie şi vor putea imortaliza momentele cu ajutorul unei platforme video 360°. În plus, oricine va face cumpărături de minimum 120 de lei din magazinele centrului comercial, va avea şansa de a câştiga premii instant.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb