GARTNER: Securitatea cibernetică, strategiile de aplicaţii, de integrare şi cloudul sunt priorităţi pentru companiile mijlocii

F.D.
Companii / 29 septembrie 2022

Securitatea cibernetică, strategiile de aplicaţii, de integrare şi cloudul sunt priorităţi pentru companiile mijlocii

Securitatea şi managementul riscurilor, strategiile de aplicaţii şi de integrare, precum şi infrastructura şi operaţiunile sunt primele trei priorităţi tehnologice în 2022 pentru companiile de dimensiuni medii (midsize enterprises - MSE), arată un studiu recent efectuat de către Gartner, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

"Companiile de dimensiuni medii schimbă destinaţia investiţiilor şi chiar îşi sporesc bugetele pentru a-şi finanţa priorităţile tehnologice de top", a declarat Mike Cisek, VP Analyst la Gartner. "Cu toate acestea, rata accelerată de schimbare în domeniul securităţii, infrastructurii, aplicaţiilor şi ecosistemelor cloud complică selecţia de noi instrumente, solicitând liderilor de tehnologie din cadrul acestor companii să operaţionalizeze rapid investiţiile pentru a le pune în valoare", a adăugat Cisek.

Inflaţia va afecta bugetele companiilor de dimensiuni medii în 2023

Potrivit sursei citate, pe măsură ce liderii de tehnologie din cadrul companiilor de dimensiuni medii se îndreaptă spre perioada de alocare a bugetelor pentru anul 2023, aceştia se confruntă deja cu provocări, inclusiv obstacole de ordin inflaţionist şi o potenţială recesiune economică. Datorită dimensiunii şi amplorii operaţiunilor lor, aceste categorii de companii sunt adesea primele care resimt efectele inflaţiei şi sunt cele mai susceptibile la a resimţi impacturi negative pe termen lung.

În 2022 Gartner CEO and Senior Business Executive Survey, 86% dintre directorii executivi ai companiilor de dimensiuni medii şi-au exprimat convingerea că va exista o creştere semnificativă a inflaţiei, majoritatea lor anticipând că efectele inflaţioniste vor fi resimţite în următoarele 12 până la 36 de luni. Cel mai obişnuit răspuns la inflaţie în rândul directorilor executivi ai companiilor de dimensiuni medii a fost creşterea preţurilor, urmată de eforturile de optimizare a costurilor, se mai arată în comunicat.

"În vremuri de incertitudine economică, investiţiile digitale trebuie să se alinieze la priorităţile de business şi să sprijine strategiile de flux de numerar ale departamentului financiar. Companiile de dimensiuni medii pot naviga cel mai eficient în inflaţie prin raţionalizarea portofoliilor lor de tehnologie, investind în acelaşi timp în soluţii care vor aduce atât angajaţilor, cât şi clienţilor beneficii financiare sau de productivitate IT," a subliniat Cisek.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb