George Simion, stropit cu cerneală în timpul manifestărilor organizate la Iaşi

G.B
Politică / 24 ianuarie 2022

George Simion (Sursa foto: Facebook)

George Simion (Sursa foto: Facebook)

Actualizare -Dosar penal pe numele celui care a aruncat cu cerneală în George Simion

Bărbatul care în timpul manifestărilor de astăzi din Piaţa Unirii i-a aruncat cu cerneală albastră în faţă copreşedintelui AUR George Simion s-a ales cu dosar penal, potrivit Agerpres.

"Bărbatul bănuit că ar fi aruncat cu substanţă lichidă de culoare albastră asupra altei persoane a fost condus la sediul poliţiei pentru verificări, în cauză fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii situaţii de fapt şi luării măsurilor legale ce se impun", declară reprezentanţii IPJ Iaşi.

Agresorul este un bărbat în vârstă de 31 de ani, din judeţul Bacău. El a fost dus la audieri la Secţia 3 Poliţie.

---

George Simion, copreşedintele Alianţei pentru Unirea Românilor, a fost stropit cu cerneală pe obraz de unul dintre participanţii la manifestările organizate de formaţiunea politică, astăzi, în Piaţa Unirii din Iaşi, potrivit Agerpres.

Aflat la Iaşi pentru a lua parte la manifestările organizate de AUR cu prilejul celebrării Zilei Unirii Principatelor Române, George Simion a fost stropit cu cerneală albastră atunci când el şi colegii săi au venit să danseze Hora Unirii.

"Nu mă tem. A aruncat cineva cu cerneală. Ăsta nu e motiv să ne strice bucuria şi sărbătoarea. Să stropească, nu e nicio problemă, dar să ţină minte cine a condus ţara timp de 32 de ani. Eu nu mă supăr. Rog poliţia să nu-l amendeze pe individ, oricine ar fi. Nu voi face plângere. E o sărbătoare naţională. Dacă aşa a considerat el să facă... Noi îl iubim şi îi iubim pe toţi românii, indiferent de apartenenţa politică", a spus George Simion.

Incidentul a avut loc în urma unui marş neautorizat, la care au participat peste 800 de persoane, majoritatea membri ai AUR veniţi din toată ţara. Aceste persoane au ignorat decizia CJSU conform căreia, din cauza incidenţei mari a infectărilor cu COVID-19 în rândul populaţiei, nu pot fi organizate manifestări publice decât dacă la acestea participă maxim 100 de persoane.

Simpatizanţii AUR au plecat în marş din Piaţa Palatului Culturii, pe bulevardul Ştefan cel Mare, spre Piaţa Unirii, pentru a juca Hora Unirii. La aceste manifestări erau prezenţi la prânz aproximativ o mie de oameni.

Anul trecut, un incident similar a avut loc în timpul manifestărilor organizate de municipalitatea ieşeană cu prilejul aniversării a 162 de ani de la înfăptuirea Micii Uniri. După depunerea de coroane, primarul Mihai Chirica a fost stropit cu iaurt de una dintre persoanele aflate în Piaţa Unirii.

Opinia Cititorului ( 10 )

  1. Daca Simion ajunge presedinte la Emil Constantinescu, atunci cerneala este de bun augur.

    Chiar sunt curios privind motivarea atentatorului. De ce ar arunca cineva cu cerneala impotriva unui om simplu, fara puterea politica, aflat in opozitie cu 10%? Una este sa arunci asupra lui Citu, asupra lui Orban, asupra lui Ciolacu, oameni cu putere politica de a infaptui ticalosii precum certificatul declarat nelegal de cateva Curti de Apel din Romania. 

     

    Dar sa arunci cu cerneala impotriva unui om care doar vorbeste si vrea sa nu mai fie discriminare? Cine ar face asta? UN FASCIST. Acela ar face asta. 

    Stiti ca in SUA, un institut de sondare a opiniei, Rassmusen, a facut un sondaj profesional printre votantii democrati si a descoperit cu soc faptul ca 50% dintre votantii democrati sunt de acord ca nevaccinatii sa fie arestati pentru faptul ca nu se vaccineaza? Si 60% sunt de acord ca nevaccinatii sa nu mai fie lasati sa iasa din casa decat in situatii de urgenta? Acest sondaj arata cum propaganda poate transforma o masa de manevra in suporterii dictaturii. Asa a castigat sprijinul populari si fascismul sau nazismul, sau comunismul. 

    1. Vai de capul tau ; daca "tzapul" a ajuns model pentru cozile de topor vandute propagandei moscovite e de bine : rusii pariaza pe toti mascaricii carora le fileaza 10 lampi :)))

      Este evident ca trebuie sa felicitam sectiile de neuropsihiatrie din spitalele romanesti, caci shleahta haurista e foarte buna de bagat in dube, dusi in camasi de forta si legati bine de paturi ! 

      Toti cretinii ce fac gargara haurista nu ajung nici cat negrul de sub unghia degetului mic al raposatului Vadim Tudor ; ala avea cultura cat de cat solida, clica/cloaca siminionista e"intarziata" rau la cerebeluri .

      Idti siuda, NINONINONINO :)))) 

      Ba, rusnacule, esti bine?

      spectacol aur

      Subumanilor. Ați ieșit din grota

      Rusii au tot interesul ca niste trepanati sa urle ca sunt europeni, sa se roage sa vina aia smecheri din ue ca sa fure cat mai mult, sa bage lozinci despre minoritati, sa distruga educatia cu valorile/curcubeu ue.

      Tot felul de ghertzoi boosterizati in spume ii jignesc pe cei care au alte opinii. Sfatul meu este sa-l urmati pe filozoful suprem (dă driapta) care recent a declarat ca vrea sa se care in jungla amazoniana.  

      Ghertzoi boosterizati în spume:)))

      Parcă îi și văd agățați de liane în jungla citind din Liiceanu:)) 

    S-a mai spus ca agresorul are 31 de ani și inițial s-a zvonit că ar fi un inginer din comuna Ciurea de lângă Iași. Ulterior, s-a anunțat că de fapt ar fi din județul Bacău.

    Potrivit IPJ Iași, acesta nu are nicio legătură cu liderul partidului AUR, însă a avut o nemulțumire personală la adresa lui. 

     

    Ce pacat. Agresorul nu a avut un motiv politic la baza gestului. Poate a fost suparat ca Simion a plecat si nu i-a platit ceva. I-a pupat nevasta, si ea prezenta acolo la eveniment. Ceva "personal" zice politia. 

     

    Ma intreb daca motivul "personal" nu a fost faptul ca i-a murit cineva in varsta din familie din cauza Covid. EEEEE, aici este problema, monseur. Simion nu a spus niciodata sa nu se vaccineze lumea, ci sa aiba libertatea de a decide singura. Autoritatile sa convinga, sa prezinte sincer date. Sa faca instructaj populatiei despre cum si cat de des sa se spele, cum se poarta o masca, cat de importanta este aderenta la fata, cum se ajusteaza elasticele, etc. Mult de munca. Statul nu a facut nimic. 

    Dar daca acel individ era informat, el trebuia sa isi educe familia pentru a si-o proteja. Sa arunci cu cerneala in politicieni pentru ca se opun fugaririi cu seringa pe strada a oricarui om, ..... este prostie. Dar cine stie ce a fost in mintea agresorului. Macar sa iasa public. 

    1. A doua jumatate a postarii are alta sursa in afara raspunsul pe care il speculezi?

      Gurile rele spun ca agresorul era simpatizant USR.

      Inginer semidoct, asta este. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb