Germania găzduieşte ample exerciţii militare ale forţelor aeriene din NATO

S.B.
Internaţional / 3 iunie

Germania găzduieşte ample exerciţii militare ale forţelor aeriene din NATO

Aproximativ 60 de avioane de vânătoare şi alte aeronave militare participă începând de miercuri la un exerciţiu tactic al NATO destinat forţelor aeriene într-o bază din nordul Germaniei, informează Agerpres.

Un număr de 1.100 de soldaţi din 11 ţări NATO, Austria şi Elveţia vor lua parte la exerciţiile cu numele de cod Tiger Meet, la Jagel, în landul german Schleswig-Holstein.

Aceste aplicaţii militare se vor încheia în 14 iunie.

De asemenea, escadronul de la Jagel va marca 30 de ani de când participă la manevrele NATO.

Potrivit Bundeswehr (armata germană), exerciţiile sunt menite să intensifice cooperarea cu ţările partenere şi să contribuie la schimbul de expertiză tehnică şi aeronautică.

Exerciţiile de la Jagel sunt unele din cele mai ample manevre comune ale forţelor aeriene NATO din Europa şi le oferă o experienţă extrem de valoroasă echipajelor participante, a adăugat Bundeswehr.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. Germania incepe sa isi puna in miscare toate planurile .Un milion de rezervisti sunt chemati sub arme .desigur totul ester pregatit incepind cu armamentul necesar si cu intrega logistica aferenta pina la bocancii si sosetele atit de necesare .In paralel si alte state Occidentale fac de multa vreme acelasi lucru .Franta deja a aratat harta acolo unde vor fi tintite loviturile daca rusii nu se retrag .Momentul in care rusii vor cere cetatenilor din Crimeea ce se simt sovietici sa plece va reprezenta inceputul sfirsitului .Rusia nu va mai putea aproviziona Crimeea .In Occident sunt pregatiti cel putin 400 de mii de combatanti ucrainieni .Va imaginati care este efortul material ?Rusii stiu si ei ce va sa vina .Nu au solutii .Tot ce pot face este sa lovesca nuclear citeva orase deja distruse si nelocuite spre a forta aparitia unei linii de demarcatie Rusia -Occident (Europa) radioactiva .Blestemul natiunilor lumii îi va ajunge .Vom pune mina cu totii sa reconstruim Ucraina .Asa ceva nu s-a mai intimplat decit in momentul in care nemtii au inceput sa isi reconstruiasca tara .Acum se va reconstrui intreaga Ucraina .

    1. Pana pe 14 iunie sunt exercitiiel,pe 15 e "samitul" de pace si in zilele ulterioare va incepe dezastru.

      De ce nimeni nu intreaba populatia civila daca ar vrea sa se implice pentru o alta tara si sa treaca prin dezastru prin care trec acum tarile implicate in razboaie?

      Pentru ca populatia civila normala la cap e de acord, pentru ca stie ca daca nu facem nimic acum, in viitor vom fi fortati sa facem! Si tot acolo ajungem!

      Nu e nimic gresit sa vrei sa traiesti in pace, pentru ca uniii au ambitii sau nu au pe cine sau ce pierde, nu inseamna ca trebuie ne supune afirmatiilor marete ca vai Doamne, poate candva, in viitor se va intampla ceva( ceva, adica ce?), ca va veni Rusia sa ia Bucurestiu, evident ca NU, ca va veni sa ia Franta- evident ca Nu, etc...

      Problema pe care o are cu granita cu Ucraina e de sute de ani, cu oameni care au crescut in aceiasi limba, cultura, propaganda, care nici ei sarmanii nu mia stiu ce vor,

      multi care erau pentru aderare la Rusia si pentru razboi acum regreta, pentru ca au pierdut o viata pe care o iubeau 

      Care sute de ani, neica? Ucraina a devenit independenta dupa desfiintarea urss, si toti au semnat ca-s de acord, ba aus is platit pentru asta. Toata lumea cu exceptia mujicilor vrea pace - nu e nimic gresit aici, doar ca eternul invadator mujic nu e de acord. Si esti absolut naiv daca tu crezi ca rusii se opresc la Ucraina. Asa ca, trebe caftiti acum si acolo ca sa nu trebuiasca sa-i batem dupa ce eventual isi revin.

    hai cu razboiul

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb