Gigant din tehnologie devine sponsor în "Marele Circ"

O.D.
Ziarul BURSA #Companii / 18 martie 2022

Gigant din tehnologie devine sponsor în "Marele Circ"

Formula 1 a redevenit atractivă pentru sponsori, după o perioadă mai puţin fastă, cauzată de probleme interne, dar şi de pandemie. Google se alătură companiilor de tehnologie care se promovează prin intermediul Formulei 1, unde se va număra printre sponsorii echipei McLaren. Începând cu acest sezon, vreme de mai mulţi ani, Google va sponsoriza echipa McLaren de Formula 1. Nu au fost anunţate nici durata exactă, nici valoarea contractului.

Brandul şi logo-ul sistemului de operare Android va fi vizibil pe maşinile echipei britanice, în spatele pilotului, deasupra motorului. Numele Google va fi vizibil pe costumele şi căştile celor doi piloţi, Lando Norris şi Daniel Ricciardo, iar culorile logo-ului de la browser-ul Chrome vor putea fi văzute pe capacele roţilor. Dincolo de banii Google, echipa britanică va integra în operaţiunile sale smartphone-uri 5G cu Android şi browser-ul web Chrome.

Pe de altă parte, echipa McLaren a anunţat că pilotul Daniel Ricciardo, testat pozitiv cu coronavirus săptămâna trecută, nu mai are covid-19, astfel că este apt pentru prima cursă a sezonului de Formula 1, Marele Premiu al Bahrainului: "Echipa McLaren confirmă că după ce a fost testat pozitiv cu covid-19 săptămâna trecută, Daniel a făcut acum un număr de teste care au avut rezultat negativ, drept urmare va reveni în paddock, pregătit pentru a concura în acest weekend la Bahrain GP. Daniel s-a simţit din ce în ce mai bine cu fiecare zi în izolare". Noul sezon de Formula 1 începe în acest week-end, în Bahrain, după o pauză competiţională în care echipele au trebuit să dezvolte maşinile după specificaţii noi, care aduc multe schimbări tehnice şi vizuale, ce au avut ca principal scop facilitarea depăşirilor.

Un nume nou va apărea în Formula 1 din acest an. Pilotul britanic Lewis Hamilton a declarat că este în proces de a-şi schimba numele, pentru a include numele de familie al mamei sale, Larbalestier. Hamilton a făcut această dezvăluire la Dubai Expo, unde a pus la îndoială tradiţia ca femeile să-şi piardă numele de familie atunci când se căsătoresc. Părinţii lui Hamilton, Anthony Hamilton şi Carmen Larbalestier, au divorţat când Lewis era mic. "Sunt foarte mândru de numele familiei mele: Hamilton. De fapt, puţin ştiu că numele (n.r. - de familie) mamei mele este Larbalestier. Şi sunt pe cale să pun asta în numele meu. Pentru că nu înţeleg pe deplin ideea că, atunci când oamenii se căsătoresc, femeia îşi pierde numele. Îmi doresc foarte mult ca numele ei să continue cu numele Hamilton", a declarat septuplul campion mondial de Formula 1. Hamilton, care a fost însoţit de mama sa la festivitatea în care a primit titlul de cavaler, la Castelul Windsor, în decembrie trecut, a spus că nu este sigur când va fi oficializată schimbarea numelui său, după ce a fost întrebat dacă noul său nume va putea fi folosit la deschiderea sezonului Campionatului Mondial de Formula 1.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb