Giovanni Valentini a fost numit director executiv al Apex Alliance Hotel Management

D.R.
Comunicate de presă / 27 iunie 2023

Giovanni Valentini a fost numit director executiv al Apex Alliance Hotel Management

Grupul lituanian Apex Alliance anunţă numirea lui Giovanni Valentini în funcţia de CEO al Apex Alliance Hotel Management (AAHM), se transmite într-un comunicat al companiei.

Urmând un parcurs profesional impresionant, Giovanni Valentini se va concentra în cadrul grupului pe transformarea Apex Alliance Hotel Management într-una dintre cele mai performante companii de management hotelier din Europa.

Giovanni Valentini a declarat:

"Sunt încântat să pot contribui la această evoluţie unică a companiei şi a grupului, pentru a aduce valoare adăugată proprietarilor, investitorilor şi partenerilor. Mă voi concentra pe cultivarea inovaţiei în companie, aplicarea celor mai bune practici de management din domeniu, pe abordarea colaborativă şi creşterea nivelului de percepţie al brandului în industria noastră. Visul meu este să dezvolt nivelul reputaţional recunoscut al Apex Alliance Hotel Management, poziţionând-o ca una dintre cele mai importante companii de management hotelier din Europa".

Într-o companie aflată într-un proces de creştere accelerată şi cu o extindere rapidă a portofoliului de proprietăţi pe noi pieţe, Giovanni Valentini va lucra alături de un număr ridicat de investitori şi proprietari, în cadrul acordurilor de management hotelier, urmărind strategia companiei de a explora diverse modele de afaceri, de a se alinia la dinamica pieţei şi la viitoarele tendinţe din domeniu, pentru a aduce valoare adaugată atât clienţilor, cât şi investitorilor. În acelaşi timp, compania evaluează obiective şi proprietăţi care oferă servicii preferenţiale sau servicii complete, şi va explora potenţiale oportunităţi pentru hoteluri de tip boutique, de lux sau independente.

Procesul de transformare într-una dintre cele mai puternice, diverse şi adaptabile platforme din Europa pentru managementul hotelurilor presupune formarea celor mai performante echipe de management hotelier din industrie şi a unui portofoliu solid de active, susţinute de instrumente şi sisteme comerciale şi financiare inovatoare.

În România, AAHM îşi va continua investiţiile şi planurile de dezvoltare prin intermediul portofoliului hotelier local.

"Având în vedere realizările impresionante pe care grupul nostru le-a înregistrat în industria europeană a ospitalităţii în ultimii şapte ani, avem încredere deplină în noul CEO al companiei, Giovanni Valentini, pentru a coordona implementarea strategiei de afaceri. Prin consolidarea echipei de management, suntem determinaţi să susţinem creşterea sustenabilă a Apex Alliance Hotel Management şi să maximizăm potenţialul investiţiilor noastre. Obiectivul nu este doar acela de a gestiona cu succes hoteluri şi branduri renumite şi recunoscute la nivel internaţional, deţinute de un grup divers de proprietari şi investitori, ci şi de a crea o experienţă cu adevărat excepţională pentru oaspeţii şi angajaţii noştri. Infuzând ADN-ul companiei noastre cu inovaţii şi programe digitale, ne străduim să atingem eficienţa operaţională şi excelenţă în reprezentarea brandului", a adăugat Augustinas Barauskas, partener Apex Alliance şi fost manager interimar al companiei.

Giovanni Valentini şi-a petrecut cea mai mare parte a carierei în Marea Britanie, unde a acumulat o experienţă semnificativă în industria ospitalităţii, obţinând numeroase premii în domeniu şi demonstrând excelenţă în conducerea şi gestionarea afacerilor hoteliere.

Înainte de a se alătura Apex Alliance Hotel Management în rolul de CEO, Valentini a deţinut poziţii cheie, cum este cea de Vicepreşedinte Operaţiuni şi Noi Inaugurări la TLC Group şi The Collective, precum şi cea de Director de Operaţiuni Ospitaliere pentru IHG şi Hilton, dezvoltând în acelaşi timp noi active şi oferind consultanţa pentru un vast portofoliu de proprietăţi hoteliere.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb